• Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ
  • Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ

Sikkerheden kommer først

Vigtigst af alt er sikkerheden – en sætning man både som barn og voksen har hørt og stadig hører ofte. Men den er også langt fra forkert. Hovedet er en af de vigtigste dele på kroppen, så det betyder altså også, at det skal beskyttes ekstra godt. Derfor er en god, sikker og komfortabel hjelm et must til cykelturen eller en anden multisport. Problemet er dog ofte, at børnene ikke kan lide dem, enten fordi de mener, de er grimme eller ukomfortable. Det har EGG besluttet sig for at gøre noget ved med disse super sjove og anderledes hjelme.    

 

Hvorfor EGG? 

EGG-hjelmen er, ligesom et æg, designet til at beskyttet dets dyrebare indhold – nemlig et menneskehoved. En EGG-hjelm består af selve hjelmen i et enkelt design, men med mange forskellige og super sjove såkaldte ”skins” med motiver, der kan tilsættes hjelmen. Derudover findes der også en række forskellige sjove ”add-ons” som for eksempel en prinsessekrone, hanekam eller et sæt horn, der også kan tilføjes til hjelmen. Alle disse variationsmuligheder gør, at det er muligt for barnet at sammensætte en helt unik hjelm, der passer lige præcis til dets ønsker. Så bliver det også lige pludselig lidt sjovere at have hjelm på. Hvis du vil vide mere om EGG og deres produkter, kan du med fordel besøge deres hjemmeside

 

Lad barnet bestemme

I kampen om at få barnet til at ville have hjelm på, kan du med en hjelm fra EGG lade barnet selv bestemme, hvordan den skal se ud. Det bliver på denne måde en sjovere oplevelse, både for dig som forælder og for barnet selv. Det kan dog blive svært for barnet at beslutte sig for et endeligt design, da der er et bredt udvalg af forskellige og sjove variationer. Så sæt jer ned sammen og find den helt rette EGG-hjelm, der passer perfekt til jer og jeres behov. 

 

Køb din EGG-hjelm hos Pixizoo.dk

Her hos Pixizoo.dk synes vi også, at hjelmene fra EGG er utroligt sjove og anderledes. Derfor har vi et bredt udvalg, så der er noget til enhver smag. Det er muligt at købe både hjelm, ”skin” og ”add-on” på én gang, så købsprocessen bliver lettere. Vi har tilmed også hjelmene til en god pris, men skulle det ske, at de findes billigere andre steder, kan du blot benytte dig af vores prismatch – så matcher vi nemlig prisen med den billigste. Har du flere spørgsmål, er du meget velkommen til at benytte dig af vores kundeservice, som vil bestræbe sig på at hjælpe hurtigst og bedst muligt.