• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Hvem er Elodie Details? 

I 2006 fik Linda Sätterström en god idé. Hun var lige blevet mor til en lille pige og markedet for babytøj var kæmpe stort. Men hun synes, at tilbehøret var pænt kedeligt. Derfor gik hun tænkeboks og fik den fantastiske idé: en suttesnor er mere end et værktøj til at sutte ikke bliver væk. Det er jo forældrenes mulighed for at give tilføje ekstra personlighed til outfittet. Kvindens svar på tasker, og mandens svar på fede sko. Linda lavede sin egen personlige suttesnor og begyndte at sælge til lokale forhandlere. 

 

Siden den gang har det taget fart på for hendes lille virksomhed. Hun er stadig selv chefdesigner. I dag kan forældre verden over få glæde af hendes smukke og praktiske design. Elodie Details sælges i dag over hele verden i mere 35 lande. 

 

En stor forskel for små mennesker 

Hos Elodie Details er deres motto: ”En stor forskel for små mennesker”. De er sikre på, at de ting som vi bruger hver evig eneste dag i vores små børns liv, er mere end simple redskaber, som gør hverdagen nemmere. En hagesmæk er altså ikke bare en hjælp for at holde din guldklump ren under en til tider svinende middag. Det er tilbehør, som tilføjer personlighed. 

 

Hos Elodie Details mener de, at det aldrig er for tidligt at udtrykke sin personlige stil. Med en smuk pusletaske eller en lækker hagesmæk, har du mulighed for at udtrykke hvem dit barn er. Det er deres mission at lave produkter, som gør børnenes verden til et pænere sted.

 

Innovation og funktionalitet 

Alle deres produkter bliver designet efter to grundsten: 

 

  • Det skal være innovativt 
  • Det skal være funktionelt 

 

For dem er det ikke bare vigtigt at skabe smukke produkter. Det er også vigtigt, at de produkter, som Elodie Details laver, er den bedste version af det produkt. Derfor forsøger de altid at optimere og gøre deres produkter bedre, så de altid lever op til hverdagskrav. Derfor har de også designet deres suttesnore sådan, at de nemt passer til alle sutter på markedet. På den måde behøver du ikke købe ny suttesnor, hvis du får en ny type sut.

 

Shop Elodie Details hos Pixizoo

Når du køber dine Elodie Details produkter for Pixizoo er vores 5 stjerner på Trustpilot din garanti for, at du får en god oplevelse. Vi tilbyder fri fragt, når du bestiller for mere end 699 kr. Skulle du have spørgsmål til vores produkter sidder vores søde kundeservice klar ved på telefon og mail.