• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-3 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-3 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
I dag: 15% ekstra på Shoppen | Kode: ”FLASH15”

Filibabba Go – Hvem er de?            

Filibabba er et dansk brand, som er opstartet af Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen i 2015. Virksomheden er placeret i Århus, og forhandler deres produkter i hele verden. Virksomheden producerer børneudstyr, deriblandt har de lavet Filibabba Go-serien, som er meget populær. Deres produkter er inspireret af deres egne erfaringer.

 

Derfor kan du godt regne med at få en klapvogn, som passer til dine behov, når du køber Filibabba Go.

 

Design der er lavet med kærlighed

Alle designs i denne virksomhed er lavet med respekt for omgivelser, og de mennesker der arbejder i virksomheden. Det er vigtig for dem, at tage sig af de kære små og vores miljø. Derfor er deres produkter lavet I GOTS-certificerede materialer, som betyder, at deres materialer er lavet af økologiske tekstiler. Det gælder selvfølgelig også når der kommer til deres Filibabba Go-klapvogne.

 

Deres design er desuden rolig, tidsløst og unikt - man kan tydeligt se at det er inspireret af deres skandinaviske rødder.  

 

Med en Filibabba Go-vogn, får du dermed det genkendelige og flotte design samt en miljøbevidst klapvogn til dit barn.

 

Har jeg brug for en klapvogn?

Barnevogne vs. klapvogne er en spekulation man finder blandt mange forældre, og begge vogne har helt klart sine fordele. Så først og fremmest skal man finde ud af, hvad det er man har behov for i hverdagen.

 

Med en klapvogn, får du en vogn der er mindre end barnevognen, og den er dermed nemmere at have med på farten. Hvis man skal ud og shoppe, på cafébesøg eller en tur i zoologisk have, kan det være det er nemmere at styre klapvognen rundt. En mulighed er også en kombivogn. Her på siden er der eksempelvis den smarte Filibabba Go Wendy kombivogn, hvor komforten er helt i top. Vognen findes i flere forskellige farver, så find den du synes er den flotteste, og få den hjem til jer.

 

Vigtigst af alt, når du leder efter udstyr til din baby, at finde det, som lige netop opfylder jeres behov.

 

Køb Filibabba Go hos os

Her hos Pixizoo.dk vil vi gerne give dig den bedste oplevelse, så derfor sidder vores søde kundeserviceteam klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.

 

Vi vil også rigtig gerne give dig den bedste pris, så derfor har vi både prismatch og prisgaranti. Det betyder vi matcher prisen på din vare, hvis du finder den billigere et andet sted, og det gør vi helt op til 7 dage efter dit køb.

 

Har du set vores Pixizoo Plus-kundeklub? Hvis ikke, så synes vi helt bestemt den er værd at tage et kig på. Som medlem får du nemlig ekstra gode tilbud, bonuspoint og mange andre fordele. Så hvis det lyder som noget for dig, så indmeld dig super hurtigt og nemt, næste gang du handler hos os.