• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Byggestene i Gonge 

En af de største byggesten i Gonge er viden. De har stor viden om, hvordan børn lærer, og hvad der gør læring sjovt. De har mere 40 års erfaring indenfor produktion og udvikling af redskaber, som bliver brugt rundt omkring på skoler og institutioner i Danmark. 

 

En anden stor byggesten er kvalitet. For dem er det vigtig, at kvaliteten er mere end bare i top. Når det handler om børn og læring, skal det være i orden.  

 

Mo-to-hvad-for-noget? 

Mo-to-rik, et ord som man som forældre hører igen og igen. Du kan næsten ikke købe et stykke legetøj i dag, som ikke på den ene eller anden måde er godt for motorikken. Og det er fordi vi styrker vores motorik hver dag hele livet. Fra vi er helt nyfødte eller til vi sidder på plejehjem. Motorikken er nemlig mange ting. Den kan være fin og bruger til tråde nål og lægge perler. Eller den kan være grov og bruges til at sparke bold og klatre. Og så er der alt det der i mellem. 

 

Hos Gonge er motorik deres kerne koncept. Og det er vigtigt for dem, at deres legetøj udfordrer samtidig med at det er sjovt. For ofte er det jo sådan, at det er lidt sjovere at lære noget nyt og blive bedre, når det sker gennem leg. Se også vores store udvalg af motoriklegetøj til alle aldre

 

Gymnastik i stuen 

Ting tager tid. Og tid kan være begrænset, hvis man har et barn eller flere. Og eftermiddagene er af en eller anden grund altid særligt korte. Med de sjove produkter fra Gonge behøver du ikke sætter ekstra tid af til transport til og fra f.eks. gymnastik. Du kan nemlig som ved et trylleslag flytte gymnastiksalen hjem i stuen. 

 

Bruge de sjove sten til at lave en balancesti gennem stuen. Eller brug den sjove snurretop til at styrke balancen! Men pas på, det giver både ondt i maven af grin – og måske de voksne bliver lidt svimle af at dreje rundt. 

 

Stort udvalg af Gonge hos Pixizoo

Hos Pixizoo har vi udvalgt nogle af de allerbedste produkter fra Gonge. På den måde kan du nemt vælge de produkter, som passer allerbedst hjem til jer. Når du handler hos Pixizoo får du ikke bare produkter i top, du får også den bedste pris. Vi tilbyder både prismatch og prisgaranti. Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller andet? Så sidder vores søde og kompetente kundeservice klar på både telefon, mail og chat for at svare på dine spørgsmål – store som små. 

 

Skal du købe stort ind? Så udfyld vores tilbudsformular, så sender vi dig et eksklusivt og personligt tilbud.