• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating

Kreativ leg og udvikling med Hama peler

Det er både sjovt og sundt at være kreativ. Især fantasien bliver udviklet ved at være kreativ, hvilket er en vigtig egenskab at lære. Derudover bliver man bedre til at fordybe sig ved, at arbejde med kreative ting. Fordybelse vil helt sikkert komme barnet til gode senere i livet, blandt andet i skolen og ved lektielæsning. Når du laver perler med dit barn, kan det være en god idé blot at være støttende, frem for fysisk at hjælpe. Det vil udvikle og hjælpe barnets egen fantasi godt på vej. Perler er både for voksne og børn, så du kan godt være med i legen, og lave dine egne mønstre.

  

Unikke motiver i jeres hjem

Der er uendelige af muligheder, som dit barn kan lave med perlerne fra Hama. Der findes mange Hama perler mønstre, som dit barn kan se efter. Har dit barn været igennem alle mønstrene, kan det også lave mønstre der passer til sæsonen. Der findes uendelige fine Hama perler jul og Hama perler påske mønstre, som dit barn kan bruge talrige timer på, under f.eks. jul og påske. Dit barn vil sikkert også elske at give en fin perleplade i julegave, som de har brugt lang tid på. Nogle børn kan bedre lide selv at sidde og slippe kreativiteten løs – og det kan føre til de fineste perleplader.

   

Hvis dit barn elsker at være kreativ, så tjek vores kategori med kreativ leg, og se, om der ikke er noget, der kan udfordre dit barns kreative evner. Mangler du noget at bruge tiden på, kan du også begive dig ud i at lave Hama perler bogstaver. Du kan lave de fineste navneskilte til dit barns værelse med perlerne fra Hama. Elsker dit barn dyr eller Disney-figurer, kan du lave perleplader med det, og sætte det op sammen med dit barns navn på han eller hendes dør. Dit barn vil elske at have sit yndlings dyr på døren sammen med sit navn.

  

Perleplader fra Hama

Der findes mange forskellige størrelser af perleplader, så der er helt sikkert noget som I kan bruge. Er dit barn ikke ret gammelt, men ønsker at lave motiver, men synes det er svært at se efter fra en bog eller andre mønstre, så kan du købe perleplader der er formet som en figur. Så bliver det nemmere for dit barn at lave et motiv. Der findes også flere forskellige størrelser firkantet perleplader, som du og dit barn kan bruge. De firkantede plader er også gode til hvis I skal lave større mønstre, som der ikke er plads til på én enkelt perleplade. Ud over firkantet perleplader, kan du også købe runde, hjerteformet, stjerneformet og mange flere. Se desuden vores store udvalg af perleplader i mange forskellige former og størrelser.

   

Stort udvalg af Hama perler til børn og voksne

Skal dit barn have muligheden for at udfolde sig kreativt og samtidig udvikle sig? Så har vi et stort udvalg af Hama perler i forskellige størrelser og farver hos Pixizoo. Hama-perlerne findes i 4 forskellige størrelser – Mini, Midi, Maxi og Maxi Stick.

   

Hama Mini perler – fra 10 år

Har du et større barn der gerne vil have lidt udfordringer, har vi Hama Mini perler. Perlerne er de mindste fra Hama og har en diameter på 2,5 mm. Hama Mini perler er beregnet til børn fra 10 år og opefter, og kræver derfor mere koncentration og finmotorik hos dit barn. Hama Mini perler er en god størrelse til at lave meget detaljerede mønstre. Hama Mini perlerne er meget små, og er nemmest at håndtere, hvis du eller dit barn bruger en pincet. Perlerne kan også bruges til at lave Hama perler armbånd og halskæder. Perlerne kan både stryges og syes på ting.

   

Hama Midi perler – fra 5 år

Er dit barn 5 år og opefter er Hama Midi perler en god størrelse for dit barn. Hama Midi perler har en størrelse på 5,0 diameter. Hama Midi perler er den mest almindelige størrelse af perler. Hama Midi perler giver en god mulighed for at lave mere detaljeret mønstre og figurer. Hama Midi perler kan både stryges og syes på ting. Midi perlerne har også en god størrelse til at dit barn kan lave flotte perle armbånd og halskæder.

   

Hama Maxi perler – fra 3 år

Maxi-perlerne er optimale til nybegynderen, hvor finmotorikken stadig skal trænes. Har du et barn på 3 år og opefter er Hama Maxi perler, den rigtige størrelse at bruge. Perlerne har en størrelse på 10 mm i diameter, og det er derfor nemmere for dit barn at holde om perlerne. Der kan bruges mange timer på at lege med perler, og det er en god tid at bruge til at øve farvegenkendelse med dit barn. Perlerne kan stryges og syes på ting som dekoration.

   

Hama Maxi Stick perler – fra 3 år

Hama Maxi Stick perler, er lavet så de er nemme for dit barn at holde på med de små fingre. Hama Maxi Stick perler sættes på hulplader, så de også er nemme for dit barn at få perlerne til at sidde fast på. Hama Maxi Stick perler fungerer på samme måde som de originale Hama perler, men de skal ikke stryges. Hulpladen gør det nemt at tage perlerne op igen, så dit barn hele tiden kan lave om på mønstret eller begynde forfra. Hama Maxi Stick perler træner dit barns finmotorik i en tidlig alder, og er også en god måde at øve dit barns farvegenkendelse. Med Hama Maxi Stick perler øver dit barn også at holde koncentrationen på en opgave.

  

Andet kreativ leg

Er dit barn meget kreativt? Så har vi mange muligheder for at dit barn kan udfolde sig hos Pixizoo. Med produkter fra vores kreativ leg-side, er der mange muligheder som dit barn kan lave, eller som I kan lave sammen. Hvis vejret er trist og det regner, kan I have en masse sjov og spas med modellervoks eller malebøger. Hvis I gerne vil have mere gang i den og sang i den, så tjek vores udvalg af musiklegetøj ud. Vi har både instrumenter til de helt små, og til de større børn. Vi har en masse gode bud på, hvordan I sammen kan gøre en kedelig dag mere lærerig og underholdende her i vores sortiment.

  

Kan I ikke få nok af perler og perleplader?

Du har måske et barn derhjemme, som elsker at bruge tid på at være kreativ og lave perleplader? Så ved du også godt at perlerne hurtig løber op, og der tit kommer nye perler og gaveæsker, men du ved også godt, at det kan ramme hårdt på pengepungen. Så er vores Pixizoo Plus kundeklub måske noget for dig. Som Plus medlem får du ALTID fri fragt, adgang til vilde medlemstilbud og optjener også bonuskroner når du handler på Pixizoo.dk, som du kan bruge til fremtidige køb. Læs mere om Pixizoo Plus medlemskabet her.