• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-3 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-3 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
I dag: 15% ekstra på Shoppen | Kode: ”FLASH15”

Hvad er Hevea?

Hevea er en dansk virksomhed, som producerer lækre produkter til babyer og børn i gode og økologiske materialer. De startede tilbage i 2007. Terese, der var førstegangsmor, kunne ikke finde en sut, som dækkede det, hun ønskede. Enten var sutterne på markedet lavet af plastik eller andre kunstige materialer, eller også var de grimme og utiltalende. Det blev startskuddet til sutter, bideringe og meget mere i et i lækre materialer og flot design. 

Hevea stræber efter at udvikle produkter, der er bæredygtige og i flot design. De stræber også efter at være innovative og udvikle sig og blive endnu bedre. Funktionelt og enkelt er også kerneværdier for Hevea. De ønsker at lave produkter, som du som forældre trygt kan give dit barn uden at bekymre dig om sikkerhed og materialer.  

Tryghed for din baby 

Du kan trygt benytte dig af Heveas produkter. De ønsker det bedste for dig og dit barn. Derfor producerer de produkter med de bedste materialer og bedst mulige sikkerhed.

Som forældre ved du, at dit barn har brug for tryghed og nærvær. Med disse produkter kan du sikre dit barn tryghed, når de skal sove og er kede af det. Heveas sutter er udviklet til at passe til dit barn. Sutten er designet som den ikoniske butterfly med 4 ventilationshuller. Den ser både sød ud på dit barn samtidig med den giver plads til næsen og hagen. 
Produkterne er milde for dit barns tænder, hvilket også gør at tandlæger foretrækker disse sutter. 

Sutter er ofte med til at skabe en ro og tryghed for dit barn. Derfor er det vigtigt at vælge en sut, som passer og er god for dit barn. Du kan se flere af vores sutter på vores hjemmeside.

Naturlig og bæredygtig 

Heveas produkter er alle naturlige og bæredygtige med et flot og stilrent dansk design. Produkterne er i høj kvalitet og vil med garanti blive et hint for både barn og forældre.

Sutterne, badelegetøjet og bideringen er fremstillet og produceret i 100% naturgummi. Gummien kommer fra gummitræer. Produkterne er helt uden PVC, BPA, ftalater, farvestoffer eller andre skadelige stoffer. 

Der findes ikke to identiske sutter fra Hevea. Dette skyldes at farven varierer afhængigt af det stykke naturgummi, der er brugt til at fremstille sutten i. Sutten er støbt i ét stykke, hvilket gør den mere hygiejnisk, da den derfor er fri for åbninger, hvor der kan gro bakterier. 

Se vores udvalg af Hevea

Mangler du en sut, bidering, badedyr eller noget helt fjerde, så har Hevea en masse af forskellige produkter og varianter til den miljøbevidste forbruger. De går hverken på kompromis med design, kvalitet eller sikkerhed! 

Ønsker du at se sutten, inden du køber den, er du velkommen til at besøge vores Pixizoo-butik i Tilst. Her har vores søde personale også mulighed for at hjælpe dig. Du kan også ringe til vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Husk også på, at vi har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter.