• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Hvem er Intex?

Intex er et firma der skaber deres produkter med tanke på din familie. De ved, at familietid er vigtig, og derfor er det er del af deres vision, at være med til at skabe de bedste og sjoveste minder til din familie. 

 

De laver holdbare produkter, som skal være en del af de gode minder, som din familie skaber. De forsøger at gøre jeres dyrebare familietid mere afslappende, og vil gerne bidrage til at I skal have det sjovt. 

 

Så hvis I skal nyde varmen, eller en tur ud og bade, så er produkterne her et godt bud på ting, der kan bidrage til en hyggelig dag. 

 

God kvalitet er i højsædet

Det er vigtigt for Intex, at skabe både badebassin og tilbehør som er af en god kvalitet, og som kan holde mange år. 

 

Intex skaber deres produkter med den hensigt, at uanset om du køber en babypool, et badedyr eller noget helt tredje, at der så er mange timers sjov deri for dig og dine børn. 

Deres produkter er lavet med en høj kvalitet til gode priser. Derudover er produkterne designet til at være komfortable, have en høj sikkerhed og de skal kunne give grundlag for mange timers sjov. Der er nemlig taget højde for jeres behov som familie, når i køber disse produkter.

  

Intex gør alt for at give dit barn det bedste

Det er vigtig for Intex, at din familie kun får de bedste produkter. 

 

Derfor tester virksomheden deres produkter løbende, for at være sikre på at alle de høje krav og standarder for kvalitet og sikkerhed er overholdt. Intex ved, at det er vigtigt for dig, at kunne være tryg når dit barn burger deres produkter. 

 

Derudover er Intex også dedikeret til at mindske deres CO2-udledning. I mere end 10 år har de faktisk arbejdet tæt sammen med deres leverandører, for at reducere mængden af fossile brændstoffer. Det viser, at Intex vil det bedste for os alle. Så du kan med god samvittighed købe deres produkter. 

 

Køb dine produkter her

Sidder du og overvejer, om du skal købe noget fra Intex? Så tøv ej!

 

Her hos pixizoo har vi nemlig hurtig levering og ubegræset returret. Så hvis det produkt du fik bestilt hjem ikke lige var hvad du forventede, eller en forkert farve eller størrelse, er det ikke noget problem. Vi bytter det nemlig gerne til den farve, størrelse eller den vare du gerne vil have i stedet for. Så skynd dig ind og smid det du gerne vil have i din indkøbskurv, så din familie hurtigt kan komme i gang med at have det sjovt og skabe minder. 

 

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.