• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Kaloo – eksklusive stofbamser

Med en bamse fra Kaloo får du en eksklusiv bamse, der er med til at skabe en beroligende følelse og tryghed hos små børn, som i dag er blevet det ikoniske symbol på, hvem Kaloo er og hvad de står for. Med en opmærksomhed på detaljerne og materialerne, viser den kvalitet og overvejelse brandet medbringer til alle sine kreationer. 

 

Stoffet de forskellige bamser er produceret i er nøje udvalgt, så de kære små får noget blødt og behageligt at røre ved, når de har et Kaloo-produkt i favnen, samtidig med at det er nemt at vaske. Produkterne tåler maskinvask ved 30 grader og tørretumbling - dette gælder dog ikke bamserne med musik, som i stedet skal overfladevaskes. Du kan læse meget mere om de forskellige produkter her.  

 

En trofast følgesvend

Den første bamse fra Kaloo blev produceret med det formål at skabe tryghed hos de små, og siden hen er produktporteføljen af bamser kun blevet større. Kaloo har en helt særlig tilgang til børns specifikke behov med hensyn til stimulering og tryghed, som findes i alle bamserne. Derfor er de ideelle som en trofast følgesvend til dit barn, som det helt sikkert vil have glæde af igennem hele barndommen og mange år frem. 

 

Bamserne kommer i mange forskellige temaer, størrelser og varianter, så der gerne skulle være nogle der går lige i hjertet på netop dit barn, og som vil passe perfekt ind i børneværelset. 

 

Mangler du en god gaveidé?

Hvis du står og mangler en lidt ekstraordinær gave til et barn du har kært, er bamserne fra Kaloo et godt bud. Brandet går højt op i at levere de søde kreationer i en smuk indpakning, så derfor kommer alle bamserne i smukke æsker når du modtager dem. Dette er netop med til at gøre dem perfekt til en god gaveidé, enten til dit eget barn eller et andet. 

 

Køb din Kaloo-bamse her hos Pixizoo.dk 

Vi hos Pixizoo.dk er helt vilde med de super søde bamser fra Kaloo, derfor har vi gjort det muligt at købe nogle af dem her hos os. Så hvis du er lige så begejstret for dem, som vi er, så skynd dig at bestille en hjem til din lille guldklump, der helt sikkert også vil klappe i hænderne af henrykkelse! 

Vi bestræber os på at levere din vare så hurtigt som muligt. Vi tilbyder desuden prisgaranti og prismatch, så hvis du skulle finde varen til en billigere pris et andet sted, matcher vi gerne denne pris.

Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.