• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Kids Up – Smart børnetøj i varierede prints
Kids Up er perfekt for dig, der ønsker lækkert børnetøj med seje motiver. Her får du dansk designet børnetøj, som lever op til kravene i forhold til kvalitet og pris. Du får muligheden for at vælge imellem forskellige slags prints, som dit barn vil elske. Målgruppen af Kids Up børnetøj er både piger og drenge, mellem 0 til 12 år. Med dette brand får den lille rig mulighed for at udvide sin garderobe med smart og trendy tøj. Brandet tilbyder kvalitetstøj, som er holdbar, så dit barn kan have tøjet i lang tid. Der er mange motiver, som er spændende at kigge på – og samtidig er Kids Up også enkel i sin forstand, at tøjet stråler af skandinavisk design, som er æstetisk.

Kids Up – Klar på moderne stil
Uanset om dit barn skal i skole eller til en fest, så er Kids Up en smart løsning, når det kommer til børnetøj. Med de unikke og enkle designs, vil dit barn få et frisk outfit, som udstråler moderne og cool stil. Med simple farver som hvid, grå og sort – vil den lille også have det nemt med at klæde sig på til enhver anledning. Her kan hun/han med fordel være kreativ ved at tilføje en anden tøjdel, som f.eks. en lækker cowboyjakke. Disse produkter er fremstillet med højkvalitetsbomuld, som sikrer komforten for dit barn. Derudover har vores Kids Up børnetøj en behagelig pasform, således størrelsen passer godt til de fleste kropstyper. Alt i alt er det en win-win-situation at købe disse produkter, når det gælder design, kvalitet og pris.

Perfekt som gave til fødselsdag eller jul
Når dit barn har sit yndlings tøj på, udstråler hun/han glæde og energi. Derfor er det generelt vigtigt at have tøj, som dit barn foretrækker. Dette brand er velegnet til børn, som er klar på en moderne stil, og desuden køber du tøj til dit barn, som er i høj kvalitet. Hvis du mangler gaveinspiration til fødselsdag eller jul, så kan du med fordel købe vores Kids Up børnetøj. Disse produkter er perfekt som gave, da børnetøj altid kan bruges i vidt omfang. Kids Up er på mange måder et brand, som har fokus på enkle og stilfulde motiver i højkvalitetsmaterialer.

Find dine produkter hos Pixizoo
Hos Pixizoo tilbyder vi mange forskellige børneprodukter, som matcher jeres behov og ønsker. Vi stræber altid efter stor kundetilfredshed, og derfor kan du til enhver tid kontakte vores kundeservice-team på mail eller telefon. Hvis du har generelle spørgsmål omkring priser eller levering, kan du med fordel læse vores svar på de mest stillede spørgsmål. Vi tilbyder også et samlet tilbud på vores produkter, hvis du ønsker at købe flere produkter på én gang. Hos Pixizoo kan du udfylde en formular angående dine ønskede produkter, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med et samlet tilbud specielt til dig.