• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating

Historien om Le Toy Van 

Le Toy Van er grundlagt af Georges Le Van i 1995, som senere blev akkompagneret af sin søn Steven Le Van. Siden hen har teamet udviklet sig, og har nu over 150 års erfaring i legetøjsbranchen. 

 

Inspireret af forståelsen for, at børn har små hænder, men store fantasier, er Le Toy Van lidenskabelig omkring og stolt over at designe innovativt legetøj, der inspirerer til tidlig læring gennem fantasifulde rollespil. 

 

I løbet af årene er virksomheden blevet en betroet partner i trælegetøjsverdenen, og deres prisvindende produkter er tilgængeligt i mere end 50 lande verden over. Du kan læse meget mere om Le Toy Van og deres produkter her.  

 

Le Toy Van – Legetøjet der aldrig går i stykker

Legetøjet fra Le Toy Van kommer i mange forskellige udgaver og afskygninger, der har en relation til den virkelige hverdag. Man kan blandt andet få diverse mad og kager, kasseapparat, køkkenmaskiner, værktøjsborde og meget, meget mere. Der er noget til enhver rollespilsleg, uanset hvad dit barn vælger at lege. 

 

Hvad bedre er, så går legetøjet aldrig i stykker, da det netop er lavet i træ. Ved hjælp af naturlige materialer, herunder blandt andet gummitræet og en række teknikker fra håndskærmsudskrivning til vandfarvning, er dette detaljerede og håndlavede trælegetøj unikt og højt elsket af små hænder. 

 

Legetøj til alle aldre

Med trælegetøj fra Le Toy Van er der noget til enhver alder og leg. Til de allermindste, er der blandt andet et udvalg af diverse træklodser og andet aktivitetslegetøj, der er med til at stimulere barnets motorik. De fine farver er samtidig med til at stimulerer synssansen. 

 

Til de lidt ældre bliver udvalget kæmpe! Her kan man få alt til den perfekte rollespilsleg – hvad enten man vælger at lege supermarked, café, værksted eller noget helt andet. Alle produkter fra Le Toy Van er genkendelige for barnet, og ligger op til mange timers sjov og leg. 

 

Køb produkterne hos os

Her hos Pixizoo.dk har vi et kæmpe udvalg af de forskellige produkter fra Le Toy Van. Det har vi fordi, vi også er mega begejstret for det smarte trælegetøj med en uendelig levetid! Så hvis du er blevet lige så begejstret som os, så skynd dig da at få klikket nogle produkter i din indkøbskurv! Så klarer vi resten. 

Vi stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse som overhovedet muligt. Derfor har vi altid en super sød og kompetent kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller andet under dit køb hos os. Så tøv endelig ikke med at kontakte dem. 

 

Vi har forresten også en super fed Pixizoo Plus-kundeklub, so du kan blive medlem af. Den kan du læse meget mere om her.