• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

LÍLLÉbaby som virksomhed

LÍLLÉbaby har arbejdet hårdt for at opnå det bedste resultat, hvilket har medført prisvindende produkter. Derudover går de utrolig højt op i deres skandinaviske værdier, som er livskvalitet, ærlighed, familielivet og en stor kærlighed til naturens skønhed. De inddrager derfor værdierne i produkterne, og vil være med til at forstærke båndet mellem dig og din guldklump. Det vigtigste for LÍLLÉbaby er, bl.a. at producere produkter med komfort og lækkert design, samt et ønske om at forblive innovative, ved at imødekomme dig som forældre. De har fra start taget forældre med i processen, for netop at skabe det bedste udvalg, og frembringe dét som forældrene har manglet førhen.  

 

LÍLLÉbaby bæreseler

Her på siden finder du er udvalg, som har et lækkert design, og er ergonomisk god for dig og dit vidunder. Det særlige ved disse bæreseler er, at du har mulighed for, at bruge den fra nyfødt og helt op til dit barn vejer 20kg. Dermed kan Produkterne fra LÍLLÉbaby bruges i en lang periode, hvor din guldklump udvikler sig gevaldigt. Du tænker måske, at dit barn umuligt passer samme bæresele i omkring 4 år, men LÍLLÉbaby bæreseler formår, at tilpasses til netop din guldklump helt uden, at du skal tilkøbe tilbehør som fx en spædbarnsindsat.

De produkter som findes på siden, er utrolig behagelige at benytte for dig som forældre, da den kan tilpasses netop dig. Derudover er den udstyret med lændebeskyttelse og taljebælte, der hjælper med at aflaste vægten på ryg og skuldre. Du kan have skulderstropper ligesom du ønsker, som en traditionel rygsæk eller krydse dem. Alle stropper er lavet med en sikkerhedsstrop, således sikkerheden er helt i top.

 

6 forskellige positioner i én bæresele

LÍLLÉbaby har undersøgt, hvorledes deres bæreseler udnyttes bedst muligt. De besidder nemlig 6 forskellige positioner, som alle er ergonomisk korrekt for dig og dit barn.
Det kan måske være forvirrende, hvordan du håndterer disse bæreseler, og benytter dem på bedste vis. Derfor har LÍLLÉbaby lavet et par instrukser som kan hjælpe dig. De illustrerer både, hvordan du placerer dit spædbarn og efterfølgende, når dit vidunder er ældre. Udover at udvalget evner, at bruges i mange forskellige positioner, har de mange skønne funktioner, som en nakkestøtte der kan foldes op, hvis den lille falder i søvn. Derudover fås også en solskræm, hvor den efter brug tages af og rulles sammen, og opbevares i lommen foran på LÍLLÉbabys produkter. Derudover har LÍLLÉbaby bæreselerne også et ventilerende mesh-net, som gør at din lille skat bevarer en behagelig temperatur. 

 

En bæresele lidt udover det sædvanlige

Har du set, at vi tilbyder en lækker bæresele fra LÍLLÉbaby, der tilbyder lidt ekstra end de andre. Den er lavet af et åndbart materiale, som hedder 3D mesh. Hvilket betyder, at den er utrolig lækker og perfekt til de varme dage, eller hvis du skal på ferie et varmt sted. Den er super ventilerende, og dermed meget behagelig for din guldklump, da det ikke bliver for varmt.