• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
I dag: 15% ekstra på Shoppen | Kode: ”FLASH15”

Melissa & Doug – missionen 

Melissa & Dougs mission er at give børn muligheden for at lade fantasien fylde, og samtidig give dem en følelse af nysgerrighed, så de kan undersøge dem selv, deres passioner og behov. At være nysgerrig. At være kreativ. At være dygtig. At have det sjovt. At kede sig. Missionen er at give børnene en barndom med plads til frihed og tid til at udforske deres verden. Melissa & Dougs bekymring er, at børn ikke bruger deres fantasi på samme måde, som man gjorde før i tiden. Dette mener de kan være bekymrende, og de har derfor forpligtet sig til at lave produkter, som inspirerer til åben tænkning og opmuntre børn til at se nye muligheder. Det er en del af deres større vision om at tage tilbage til barndommen. Fordi de mener, at det giver børnene mulighed for at realisere deres fulde potentiale!

 

Kun fantasien sætter grænser

Melissa & Doug laver legetøj og andre produkter, som tilbyder uendelige muligheder for leg. De tror på, at de bedste lege ofte er de mest simple, som inspirere børnene til at bruge deres fantasi og komme med deres egne ideer og forestillinger. Med deres produkter håber de på at opfordre børn til leg hvor kun fantasien sætter grænser. Melissa & Doug har produkter indenfor fri leg, kreativitet, fantasi, læring og opdagelse. 

 

Melissa & Doug er et ægtepar, som har været sammen i over 30 år. De har masser af erfaring inden for børn og legetøj grundet deres 6 børn. De siger selv at de faktisk har 7 børn – hvis man inkluderer Doug, som er et stort legebarn.  

 

Stort udvalg af Melissa & Doug produkter

Legetøjet og produkterne er indenfor en bred kategori. Der findes både puslespil, træhuse, udklædningstøj, legetøjs biler- og mad, legetæpper og meget, meget mere. Det er en oplagt mulighed for dit barn at lege med produkterne, og leve sig ind i en sjov og fantasifuld verden.

 

Derudover er produkterne lærerige, og I kan sammen få rig mulighed for god og hyggelig kvalitetstid sammen. Puslespillene er en fin måde for barnet at udvikle sin finmotorik på og derudover lære om farver, former og forskellige motiver. Det er produkter som skaber et stort og trygt univers for børnene, hvor der er plads til deres egen personlige udvikling og nysgerrighed. 

 

Pixizoo – vi sidder altid klar til at hjælpe

Hos Pixizoo er det er vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som vi selv ønsker at få. Så skulle du mangle noget nye legetøj til dit barn, så finder du med garanti, det du søger hos Pixizoo. 

 

Skulle du have spørgsmål til Melissa & Doug, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vores kompetente og dygtige medarbejdere altid er klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.