• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating

Micki – Trælegetøj til alle aldre

Micki har et ønske om at fremkalde børns lyst til leg og læring, hvorfor de derfor har skabt et bredt sortiment af forskelligt legetøj, der henvender sig til alle aldre. 

 

Sortimentet byder blandt andet på legekøkkener, klodser, legeværktøj og dukkevogne – alt sammen fremstillet i træ, så det kan holde til alverdens strabadser, der måtte forekomme under legen. 

 

Med legetøj fra Micki er dit barn sikret mange timers sjov og leg, uanset hvilken alder barnet har. Hvad bedre er, så er alt legetøjet fremstillet i naturmaterialer, så det er faktisk så holdbart, at det kan gå i arv gennem flere generationer, uden at gå i stykker, samtidig med at det er godt for miljøet.  

 

Så skynd dig at klikke et produkt hjem, hvis du ønsker holdbart legetøj. 

 

Designet er vigtigt

Micki arbejder hele tiden på at udvikle deres design, da der ligger en udfordring i at skabe legetøj, der holder til mere end ét barn. Det kræver lidt mere end bare god kvalitet, hvorfor virksomheden derfor bruger rigtig meget tid og energi på, at finde designs, der appellerer til børn i alle aldre. 

 

De samarbejder med nogle af Sveriges bedste designere, og sammen producerer de legetøj der tiltrækker både små og stores opmærksomhed.   

 

Dette legetøj er altså et rigtig godt valg til dit barn. 

 

Er du på udkig efter en god gave? 

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så er du landet det helt rigtige sted. Legetøj fra Micki er noget ethvert barn vil blive glad for – uanset alder og køn. 

 

Hvad bedre er, så er legetøjet med til at stimulere barnets kreative læring, og meget af det også motorikken. 

 

Hvis det er et mindre barn, du er på gavejagt til, kan du for eksempel kaste et blik på det super søde stabellegetøj med billede af en ugle eller Mickis hammerbræt.

 

Eller hvad med en værktøjskasse eller et legekøkken til de lidt større? Mulighederne er helt bestemt mange, så skynd dig at få klikket det Micki-legetøj hjem, der passer lige netop til det du står og mangler. 

 

Køb Micki-legetøj her hos Pixizoo.dk

Her hos Pixizoo.dk er vi også ret vilde med legetøjet fra Micki. Derfor har vi sørget for, at have et fint udvalg af de forskellige produkter, så du kan finde noget der passer. 

 

Vi tilbyder en hurtigst mulig levering og 365 dages returret, hvis din vare ikke falder i din smag alligevel. Du skal blot sende den retur i original emballage, så skal vi nok ordne resten. 

 

Har du egentlig hørt om vores Pixizoo Plus-kundeklub? Her kan du som medlem få gode rabatter, optjene bonuspoint og få mange andre fordele, for kun 39 kr. om måneden – den første måned er tilmed gratis!