• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Historien bag Mountain Buggy – en far og hans drøm

Mountain Buggy har produceret innovative barnevogne til aktive forældre lige siden 1992. Virksomheden blev etableret som følge af en fars behov for at skabe en praktisk barnevogn, som kunne klare al terræn. Til at starte med, ønskede han blot at gøre det muligt for sig selv at tage sin nyfødte baby med, når han i ny og næ besluttede sig for at udforske New Zealands smukke bjergstier. Med tiden voksede drømmen sig større: hans mission blev herefter at gøre det muligt for nybagte forældre verden over at leve et liv uden begrænsninger.

Med præcisionsteknik skabte han grundlaget for Mountain Buggys legendariske terræn-barnevogne. Hvert eneste produkt er udviklet med øje for detaljen og både design og teknologi er i en klasse for sig selv. I løbet af årene har Mountain Buggy opnået stor popularitet blandt forældre verden over, da de med deres rene linjer og funktionelle stil har gjort det muligt for aktive forældre at forfølge en sund livsstil.

Stort udvalg af Mountain Buggy produkter

Fra nyfødte til småbørn, fra bjergstierne til byens gader – med Mountain Buggy er mulighederne uendelige. Så uanset, hvad du er på udkig efter, så har du rig mulighed for at finde barnevognen, som imødekommer din families behov, når du går på opdagelse i vores udvalg. Vi har vogne til ethvert terræn og modellerne findes både i single- og tvillingeversioner.

Ydermere finder du et stort udvalg af tilbehør, såsom regnslag, parasol, bakkeborde, kopholdere, rejsetasker, autostole m.m., som gør det muligt for dig at skabe lige præcis den vogn, som passer til dig og dit barn. Fælles for alle Mountain Buggys produkter er, at selve materialevalget er nøje udvalgt med henblik på at minimere påvirkningen af miljøet og derfor består over 90 % af genbrugsmaterialer.

Som forældre bekymrer vi os om sikkerheden

Designet og teknologien, som kendetegner Mountain Buggys vogne, har udviklet sig gennem årene, og deres mission om at producere topprodukter har ført til et højkvalitetsmaterialevalg, innovative designs og et kraftigt testprogram. Som forælder kan du derfor vide dig sikker på, at sikkerheden er i top, når du vælger en klapvogn fra Mountain Buggy. Samtlige produkter har undergået de obligatoriske testprogrammer for at sikre, at vognene lever op til verdensomspændende sikkerhedsstandarder. Ydermere får du en vogn, som du kan nyde godt af mange år frem i tiden.

Kontakt os

En god klapvogn kan være en 'life saver' i mange situationer, men valget af vogn kan sagtens være lidt af en jungle. Der findes et utal af forskellige modeller. Er du det mindste i tvivl om hvilken en, som egner sig bedst til din families behov, så er du meget velkommen til at kontakte os – enten via chatten, på telefonnummeret: 88 88 74 15, eller på kundeservice@pixizoo.dk. Her sidder vores kompetente og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.