• Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ
  • Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ

Fra 1937 til nu

I 1937 kom Mutsys første barnevognsmodel M til verden, produceret af den hollandske virksomhed Mutsy. På dette tidspunkt ønskede man at øge mobiliteten for forældre og gøre livet som mor og far lettere. Model M barnevognen var starten på at gøre det at få børn mere simpelt, lettere og stilrent for Mutsy barnevognsbrugere.

Mutsy har i dag stort fokus på deres meget populære, smarte og brugervenlige kombivogne, som også har betydet at de har vundet en masse Award priser, som bl.a. Made for Mums prisen i guld og Mother and baby guld Award for bedste klapvogn i 2018.

De smarte kombivogne med mange fordele

Mutsys kombivogne er meget populær hos forældre, da de er lavet af letvægts materiale og har en høj brugervenlighed. Kombivognen kan foldes sammen med en hånd, til en kompakt og bærbar kombivogn. Dette gør den perfekt til at have med i bilen uden den fylder for meget.

Kombivognen har høj ergonomi til barnet, da ryggen på den kan indstilles til forskellige positioner, og sidde stykket kan forlænges, så det passer perfekt til dit barn. Den høje ergonomi er dog ikke kun til ære for barnet, men også for forældrene. Mutsy kombivogne kan indstilles i højden efter den enkelte forælder, og højden på kassen skåner forældres rygge når barnet skal op og i barnevognen.

Mange forældre har et stort ønske om en vendbar klapvogn, der kan vendes alt efter ønske, hvilket Mutsy også har gjort muligt ved deres kompivogn. På den måde kan man nyde en dejlig gåtur, uden at skulle være urolig for hvordan den lille mon har det.

Byg din egen Mutsy kombivogn

Man kan tilkøbe sig flere smarte tilbehørs typer, som f.eks. adaptere til at kunne tilkoble autostolen til kombivogns stellet. På den måde kan man undgå at vække barnet, for at flytte det fra autostol til kombivogn, ved blot at sætte autostols adapteren på kombivognen og klikke autostolen fast. Der kan fås adaptere til autostole som Cybex, BeSafe og Maxi-Cosi.

Har man flere børn er det muligt at tilkøbe sig et stå bræt, til når den store af børnene bliver træt af at gå og på den måde kan man have styr på begge børn. Kører man derimod en kold vinterdag kan man tilkøbe sig en varm og lækker kørepose, som kan sættes fast i både barnevogns- og klapvognssystemet af kombivognen.

Byg din kombivogn hos Pixizoo

Hos Pixizoo tilbyder vi et flot udvalg af både Mutsys kombivogne og tilbehør til kombivognene. Husk at finder du produktet billigere hos en dansk virksomhed prismatcher vi selvfølgelig!