• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Nattou sutteklud eller tøjdyr giver barnet tryghed

Alle børn har brug for tryghed, nogle mere end andre. Med et tøjdyr eller en sutteklud fra Nattou føler dit barn sig trygt, selv når du ikke ligger lige ved siden af. Barnet vil elske at have en puttekammerat, som har været der lige fra start. Suttekluden eller bamsen vil med tiden dufte velkendt og dermed give dit barn tryghed, også når barnet sover andre steder end hjemme. 

Hvis du køber et tøjdyr eller sutteklud inden barnet er født, kan det være en rigtig god idé at tage bamsen med ind i sengen hos forældrene i dagene op til fødslen. På den måde vil barnet lige fra fødslen kunne dufte sine forældre, som vil gøre barnet trygt og roligt. 

 

Den perfekte barselsgave

Kender du en, der snart skal på barsel, eller en som lige har født? Så er Nattou et godt bud på en barselsgave, der nok skal blive brugt flittigt. Produkterne fra Nattou henvender sig primært til de nyfødte og små børn. Dog skal det siges at tøjdyret og suttekluden vil og kan følge barnet hele barndommen. Den bliver en fast følgesvend, der helt sikkert også skal med på familiens eventyr.

Produkterne er lavet af super blødt og lækkert polyester. Enhver forælder vil elske at ligge sit barn under det søde aktivitetsstativ, sammen med en blød bamse.  

Skandinavisk inspireret look

Produkterne fra Nattou er inspireret af de nordiske støvede farver. De primære farver er blå, lyserød, beige og grå. Designet er enkelt og stilrent, og giver ro og harmoni til ethvert børneværelse. Med produkterne fra Nattou kan du hjælpe barnet med at finde ro i de situationer, hvor det kan være svært. For eksempel kan du bruge den smukke uro ved sengetid, for at hjælpe dit barn med at slappe af.  

 

Der er også produkter fra Nattou, der er rigtig gode til at stimulere syns- og følesansen ved de helt små. Her kan du blandt andet brug spiralen med vedhæng eller det flotte aktivitetsstativ. Den lille vil helt sikkert kunne bruge lang tid på at udforske de søde figurer. 

 

Når du handler Nattou hos Pixizoo

Hos Pixizoo er vi stolte af, at vi har fem ud af fem stjerner på Trustpilot! Det betyder nemlig, at vores kunder er enige i, at vi behandler vores kunder godt, og giver dem den kundeservice, de  fortjener. Én af de ting, der gør at kunder er tilfredse og trygge ved at handle hos os, er at vi har 365 dages returret, prismatch og prisgaranti. Ting der har stor betydning for at føle sig tryg ved at handle online.