• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Historien bag Pinolino

I Tyskland i 1997 startede grundlæggeren Dr. Martin Funcke lige så stille Pinolino op på sin private adresse i en stald på en gård i Münster. Siden da har det taget fart, og Pinolino er blevet til en familievirksomhed med stor fremgang. Virksomheden har næsten siden start deltaget i utallige messer og i 2016 åbnede de deres egen webshop. Med 20 års erfaring i bagagen består virksomheden i dag af et sortiment på mere end 1500 varer, samt mere end 50 medarbejdere.

 

Pinolino har altid fokuseret på at anvende naturlige materialer og massivt træ i deres produkter. I 2014 fik de FSC-mærket tildelt. 

 

FSC-mærket – hvad er det?

Alle produkterne fra Pinolino er FSC-mærket, dette er din sikkerhed for, at det træ der er anvendt, overholder FSC’s krav om bæredygtighed. 

 

I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end hvad der kan nå at blive reproduceret i skoven. Derudover er det din sikkerhed for, at dyrene og plantelivet i skoven bliver beskyttet retmæssigt. Samt at menneskerne, der arbejder i skoven, har ordenligt udstyr og løn, og ikke mindst en uddannelse. 

 

FSC passer på menneskerne og naturen. Derfor kan du købe produkter, der er mærket med FSC, med god samvittighed.

 

Pinolino – børnemøbler og legetøj

Her på siden har vi et bredt udvalg af de flotte produkter fra Pinolino. Vi har især meget sjovt hverdagslegetøj, herunder for eksempel et legekøkken, en butik, køkkenmaskine m.m.

 

Gå på indkøb i butikken og tag ”hjem” i det flotte legekøkken og forbered maden med hjælp fra nogle af de sjove køkkenmaskiner. 

 

Der er også et udvalg af tilbehør og dukker, herunder en dukkekøjeseng, et dukkehus og en vugge til dukker. 

 

Elsker dit barn at være udenfor, så er en af de flotte løbecykler eller det seje havemøbelsæt til børn, måske noget for ham/hende. 

 

Legetøjet fra Pinolino indbyder til mange timers sjov leg, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad den næste lege skal gå ud på. 

 

Priserne er i bund og servicen er i top hos Pixizoo

Når du handler hos os, får du den service, du som kunde fortjener. Vi har 5 stjerner på Trustpilot, som viser os, at det vi gør, gør vi rigtigt! Vi er glade og stolte over at leve op til både kundernes og vores egne forventninger til god online handel!

 

Skal du til at indrette et børneværelse, eller skal der bare købes stort ind? Så udfyld tilbudsformularenmed de produkter du har udset dig, og vi vil sende et skarpt tilbud retur inden for 24 timer på hverdage. 

 

Har du nogle spørgsmål til Pinolino eller andre produkter, så er du velkommen til at kontakte vores altid rare kundeservice!