• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Hvem er Pyjamasheltene?

Pyjamasheltene består af tre børn, der om dagen går i skole ligesom alle andre. Men om aftenen, når de tager deres nattøj på, bliver de til de tre små superhelte Kattedrengen, Gekko og Ugline. De bekæmper de onde skurke, der hedder Månepige, Romeo og Nat-Ninjaerne.

 

De aktiverer deres superheltekræfter, når de trykker på deres særlige dyre-amuletter. Sammen kan de takle alle tænkelige situationer, bare de står sammen og bruger hver deres superkræft.

 

Pyjamashelte tv-serien er baseret på bogen ”Les Pyjamasques”, som er skrevet af den franske forfatter Romuald Racioppo. Bogen var allerede populær i 2008, hvor den blev udgivet i Frankrig.

 

Hvem er Ugline, Gekko og Kattedrengen?

Pyjamasheltene består af en pige og to drenge. Amanda, Jens og Oscar, som om natten bliver til Ugline, Gekko og Kattedrengen.

 

Amanda er om dagen en sød lille pige med brunt hår og røde briller. Når hun aktivere sin amulet, bliver hun til Ugline. Ugline har en rød ugle-natdragt på. Ugline besidder den evne, at hun kan flyve og se længere end de fleste.

 

Jens er om dagen en lille dreng med blond hår og grønne øjne. Når han om natten bliver til én af Pyjamasheltene, hedder han Gekko. Gekko har en grøn gekko-dragt på. Gekko besidder den superevne, at han kan camouflere sig ind i alle omgivelser og klatre alle steder. Derudover besidder han supermuskler, og kan løfte meget tunge ting.

 

Oscar er i dagstimerne en dreng med brunt hår og blå øjne. Når han aktivere amuletten på sin natdragt, bliver han automatisk til Kattedrengen, der bærer en blå katte-dragt. Han er leder af Pyjamasheltene. Hans superevner består af en fantastisk høreevne, springe utroligt højt og langt samt sprinte rigtig hurtigt.  

 

De tre små superhelte bruger deres superkræfter i fællesskab for at bekæmpe skurkene Månepigen, Romeo og Nat-Ninjaerne.

 

Superhelte sætter gang i fantasien

Hvis der er noget, der kan sætte gang i fantasien, så er det superhelte. Når børn ser Pyjamasheltene bekæmpe de onde skurkes gerninger, oplever de hvordan det gode bekæmper det onde. Mange børn drømmer om at være en superhelt med superkræfter. Fantasien får frit spil, når der tales med vennerne om, hvilke superheltekræfter de helst vil besidde. At kunne flyve, at kunne løbe ekstremt hurtigt og at kunne camouflere sig, det er blot nogle af de superevner, børn drømmer om at besidde. Dette er selvfølgelig også nogle af de overnaturlige evner, som Pyjamasheltene har at kæmpe med mod de onde kræfter.

 

Køb Pyjamasheltene legetøj hos Pixizoo

Når du køber Pyjamasheltene her hos Pixizoo, kan du forvente en altid god kundeservice. Vi har fem ud af fem stjerner på Trustpilot, og det er vi meget stolte af. Vi har 365 dages returret, prisgaranti og prismatch, hvilket blot er nogle af de ting, der giver dig tryghed som kunde, når du handler hos os. Hos Pixizoo.dk forhandler vi et stort udvalg af Pyjamasheltene legetøj, sengetøj og meget mere.