• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating

Hvem er Postmand Per?

Eventyret om Postmand Per stammer helt tilbage til 1981. Historien kommer fra England, og er i dag elsket af mange familier verden over.

 

Historien handler om det rare postbud Postmand Per. På hans sædvandlige postrute bliver han ofte distraheret af landsbyboernes småproblemer, men tøver aldrig med en hjælpende hånd.

 

Lad dit barn samle alle figurerne fra Postmand Per universet. Bestem selv eventyret eller genskab favoritscenerne fra serien. Sørg for at posten bliver delt rigtig ud sammen med katten Emil, eller hjælp den gode landsbybetjent Søby med at løse mysterier i den lille by.  

 

Den helt rigtige rollemodel

Rollemodeller er ikke noget nyt. Tværtimod. At have en rollemodel ligger implicit i os alle sammen. Det handler bare om, at du forsøger, at præsentere de gode rollemodeller for dit barn.

 

Dit lille barn søger naturligt at kopiere den adfærd, som afgiver en positiv respons, succes og ros. I deres ønske om at opnå den samme form for respons, efterligner de deres rollemodeller – kloge små hoveder!  

 

Hele fortællingen om Postmand Per har mange gode kvaliteter. Han kan en hel masse. Køre bil, flyve helikopter, opklarer mysterier og han gør det med et smil.

Postmand Per er en oplagt rollemodel for vores små guldklumper. Hans humør er altid i top, og han stresser ikke over hverken tilværelsen eller jobbet. Det gode Postbud har aldrig ondt af sig selv, eller negativ stemt omkring livets små udfordringer. I stedet bruger han alt sin positive energi på at hjælpe alle sine venner i Grønnedalen.

Postmand Per er en meget hjælpsom mand, han er lyttende, kærlig og ærlig. 

 

Hvorfor er rollespil sundt?

Vi ønsker kun det allerbedste for vores skønne små spirrevipper. Vi ønsker dem gode venskaber, en fantastisk familie og en masse kærlighed på deres vej.

 

For at give vores børn de bedste forudsætninger for dette kræver det, at vi støtter dem i at udvikle de nødvendige sociale kompetencer. Leg igennem rollespil styrker ikke kun børns fantasi, men også deres social kompetencer. Har du oplevet at dit barn det ene øjeblik er helten i historien og det næste sekund skurken? Børn leger for at absorbere deres indtryk, og lære om sig selv og andre – så lad dem endelig lege alle slags roller!

 

Køb Postmand Per på Pixizoo.dk

Shop de søde Postmand Per figurer og alle vennerne fra postruten hos Pixizoo.dk.

Når du handler hos os, gør vi altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. Er dine varer på lager, bliver de sendt af sted hurtigst muligt. Du kan forvente vores glade postbud indenfor 1-3 hverdage. 

Se også vores andre fine figurer fra en lang række klassiske eventyrer, og flotte dukkehuse som er perfekte til den fantasifulde leg.