• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-3 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-3 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
I dag: 15% ekstra på Shoppen | Kode: ”FLASH15”

En tryg start med Rätt Start 

Giv dit barn en tryg start på livet med legetøj fra Rätt Start, de går nemlig meget op i, at deres produkter opfylder en række sikkerhedsmæssige krav. Deres produkter er derfor uden BPA , ftalater og PVC.  Deres tekstiler er både GOTS- og OEKO-TEX- certificeret, hvilket betyder, at tekstilet er økologisk og ikke afgiver skadelige stoffer under brug.

Styrk dit barns motoriske udvikling med et skønt aktivitetstæppe med Mumi-tema, eller gør en tur i bad lidt morsommere med sjove badefigurer.  

 

Super service

Leder du efter service fra Rätt Start til dit barn, så har vi et fint udvalg med mange forskellige mønstre og figurer. Hvad enten du skal bruge service til din lille baby, som lige er begyndt på skemad, eller du skal bruge service til dit større barn, som er vant til at spise fast føde, så har Rätt Start noget til dig. 

Har dit barn den alder, hvor en madpakken er blevet nødvendig, har Rätt Start nogle rigtige fine madkasser, er er uden giftstoffer. De findes med forskellige udseende, så I kan få lige det som barnet kan lide. Bl.a. herlige motiver af Mumi og hans venner, eller søde motiver af elefanter. Hvis du ikke kan finde det, du søger hos Rätt Start, så har vi et stort sortiment af service med mange forskellige brands. Der er helt sikkert noget, som kan falde i din smag. 

 

Tekstiler i topkvalitet 

Tekstiler fra Rätt Start er topkvalitet - både i forhold til sikkerhed, men også i forhold til komfort.  

I Pixizoos sortiment finder du bl.a. lækre ammepuder, der designet i samarbejde med specialister inden for feltet, så ammepuderne er ergonomiske og giver dig en afslappet og behagelig støtte, når du skal amme din baby. 

Du finder også puslepuder med rolige mønstre og farver. Puslepuderne er vandafvisende og har et standard mål på 49 x 66 cm, der passer til de fleste puslepladser. Hvad med at matche puslepuden med indretning på børneværelset? Du finder nemlig babytæpper og sengerande, der har samme farve og mønster som puslepuderne i Pixizoos sortiment.  

 

Pixizoo kan give dig en god start 

Der er mange spørgsmål, der dukker op, som nybagt forældre, og det kender vi alt til her på Pixizoo, derfor vil vi gerne være til rådighed for dig, når du skal handle ind til dit nye liv som forældre. Har du brug for hjælp eller vejledning til vores produktudvalg, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice team. Ring til 88 88 74 15 eller send en mail til kundeservice@pixizoo.dk