• Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ
  • Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ

Hvem er Rasmus Klump?

Carla Hansen og Vilhelm Hansen skrev tilbage i 1950 det første Rasmus Klump eventyr. Eventyret blev en uopslidelig klassiker, som er blevet til en international klassiker. Forfatterne er danske, og dem kan vi vist roligt være pave stolte af!

 

Rasmus Klump er en farverig tegneseriefortælling i et helt særligt univers. En sød lille bjørn i røde smækbukser med hvide polkaprikker, rejser jorden rundt med sine vennerne på det gode skib Mary. Er de ikke på havet, så kan du helt sikkert finde dem, hvis du følger duften af verdens bedste hjemmelavede pandekager.

 

De trofaste og mest optrædende venner er pelikanen Pelle, pingvinen Pingo og sælen Skæg, som altid er klar ved roret. Sammen kan vennerne klare hele verden!

 

Hvorfor er rollespil sundt?

Vi håber alle på, at vores små spirrevipper vokser op med bunkevis af kærlighed og en masse succeser på deres vej. For at dette kan lykkedes, skal du styrke dit lille barn i dets udvikling af de sociale kompetencer. I den sammenhæng er rollespil særdeles ideelt.

 

Når dit barn leger med diverse figurer, styrkes en række forskellige sociale kompetencer. Dit barn lærer om empati, social handlen og tilknytning på en helt naturlig måde igennem legen.

 

Børn sætter sig ind i forskellige roller, når de leger, hvilket er super godt for deres forståelse af verden. Det ene øjeblik er de superhelten, det næste skurken eller superheltens maskot. Man kan lokkes til at tro, at rollespil er en respons på deres livlige og vilde fantasi, men der er mere i det. Børn lever sig ind i forskellige roller, for at lære om andre og sig selv. Ved hjælp af legen styrkes børn også i at udtrykke følelser, opbygge kommunikationsevner, samt lærer hvordan, de skal interagere og forholde sig til andre mennesker.

 

Se alle vores fine figurer og spændende dukkehuse, perfekte til rollespilsleg.

 

Er Rasmus Klump en god rollemodel?

Rasmus Klump er en sand ven. Han er ærlig, sjov og meget hjælpsom. Derudover kan han alt. Han kan sejle, opklare mysterier og spise enormt mange pandekager! Rasmus Klump er et godt forbillede for din lille guldklump. Han er eventyrlysten, og har mod på livet. Den kære bamse er altid glad. Aldrig trist eller negativ. Rasmus Klump er også en leder, men på den helt rigtige måde. Han lytter til sine venner, tager ikke forhastede beslutninger, men bruger i stedet sine instinkter og kreativitet til at tage en fornuftig beslutning – alle elsker Rasmus Klump!

Køb alle rollespilsfigurerne hos Pixizoo.dk

Hos Pixizoo.dk er vi vilde med Rasmus Klump. Han er en ægte klassiker, og fortjener en plads på et hvert børneværelse.

 

Når du shopper løs på vores hjemmeside, er et af vores største ønsker, at du er fuldt ud tilfreds! Vi er meget taknemmelige over vores 5 ud af 5 stjerner på trustpilot, og arbejder hele tiden på at blive endnu bedre. Vi vejleder i øjenhøjde og leverer den gode service, vi selv ønsker at modtage. Skulle der være det mindste med din ordre, eller blot et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores altid søde kundeservice – vi hjælper dig!

 

Piiiist.. Skal I shoppe stort ind, så få et helt uforpligtende tilbud på jeres køb. Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdage.