• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
 • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
Relevans
4 produkter
Lagerstatus
Nulstil
 • (3)
Mærke
Nulstil
 • (4)
Pris
Nulstil
74,95
329,00
Viser 4 ud af 4 produkter
Vis alle
Relevans
 • Simplee Refill, 6-pak
  Sangenic by Tommee Tippee
  Simplee Refill, 6-pak
  329,00 DKK
  Lagerstatus
 • Sangenic Simplee Blepose/Refill 3-pak
  Sangenic by Tommee Tippee
  Sangenic Simplee Blepose/Refill 3-pak
  179,95 DKK
  Lagerstatus
 • Simplee blespand hvid
  Sangenic by Tommee Tippee
  Simplee blespand hvid
  89,00 DKK
  Lagerstatus
 • Sangenic Simplee Refill 1 stk
  Sangenic by Tommee Tippee
  Sangenic Simplee Refill 1 stk
  74,95 DKK
  Lagerstatus
Side 1 ud af 1 | 4 ud af 4 produkter
1

Hvad er Sangenic by Tommee Tippee?

Sangenic by Tommee Tippee er en populær serie af praktiske og hygiejniske løsninger til børns bleer. Produkterne inkluderer bleposer og skraldespande, der er designet til at maksimere brugervenlighed og hygiejne ved bleskift. Hos Pixizoo finder du et bredt udvalg af Sangenic by Tommee Tippee-produkter, der er med til at lette hverdagen for forældre og gøre bleskift mere bekvemme.

 

Gør bleskiftning hygiejnisk og nem med bleposer fra Sangenic by Tommee Tippee

Bleposerne fra Sangenic by Tommee Tippee er en praktisk og hygiejnisk løsning til at håndtere brugte bleer. Bleposerne bruges i kombination med Sangenics skraldespand, og posernes antiseptiske egenskaber betyder, at bakterier og lugte elimineres, så børneværelset holdes rent og friskt. Bleposerne er nemme at skifte og kan bruges med én hånd for at gøre bleskift så enkle som muligt.

 

Hvorfor er skraldespande fra Sangenic by Tommee Tippee praktiske? 

Udover bleposernes anti-bakteriel multilagsfilm, hvilket blokerer de værste lugte og dræber bakterier, så er skraldespandene fra Sangenic by Tommee Tippee også praktiske fordi de holder dine hænder forholdsvis rene. Når du twister håndtaget på skraldespanden, forsegles den enkle ble helt uden at du har haft fingre i posen, samtidig skubber den indbyggede svupper bleen ned i spanden. Du kan derfor vide dig sikker på at med vores produkter fra Sangenic by Tommee Tippee bliver bleskiftet næsten ikke nemmere.

 

Find alt til dit barns pusletid hos Pixizoo

Pusletid er en vigtig del af dit barns daglige rutine, og hos Pixizoo kan vi hjælpe dig med at gøre den tid endnu mere behagelig og praktisk. Udover de smarte skraldespande og bleposer fra Sangenic by Tommee Tippee, der gør bleskift til en leg, tilbyder vi også et bredt udvalg af andre produkter, der gør pusletiden sjovere og mere bekvem.

 

Uanset om du søger et pladsbesparende væghængt puslebord eller en elegant puslekommode, har vi det, du har brug for. Tag et kig på vores spændende udvalg af puslepuder i forskellige farver og mønstre, så du kan tilpasse børneværelset efter din personlige stil, eller find en praktisk pusletaske, der kan rumme alle de nødvendige ting til dit barn. Med pusletasken sikrer du også, at du altid har alt ved hånden for at imødekomme dit barns behov.

 

Uanset om du har brug for praktiske og funktionelle produkter eller ønsker at tilføje et strejf af stil til dit børneværelse, kan du finde det hos os. Udforsk vores pusletid-udvalg her. 

 

Køb produkter fra Sangenic by Tommee Tippee-produkter dejlig nemt hos Pixizoo

Hos Pixizoo.dk har vi et godt udvalg af de skønne produkter fra Sangenic by Tommee Tippee, inklusiv bleposer. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og nem levering på alle vores produkter. Hvis du køber for mere end 399 kr., er fragten endda gratis. Vi er dedikerede til at give dig de bedste produkter, som gør livet som forældre lidt nemmere, og vores Sangenic by Tommee Tippee's sortiment er en af ​​vores favoritter.

 

Er du mere nysgerrig på dette brand, så udforsk vores fulde udvalg af Tommee Tippee-produkter - du bliver ikke skuffet.