• Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ
  • Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ

Hvem er Smallstuff? 

Siden 2007 har Smallstuff tegnet og designet unikke produkter i deres lokaler i Århus. De er kendetegnet ved at være nyskabende og følger tidens trends og farver. De forsøger at lave ting til børn og babyer som kan mixes og matches på tværs af de forskellige kollektiver. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, at dine ting blive umoderne. 

 

Kunden i centrum 

Hos Smallstuff er kunden i centrum. Derfor udvælger de altid bedste produkter. Uanset hvilket produkt du står med i hånden, skal det være af den bedste kvalitet. 

 

Da de designer og laver ting til børn og baby, har de et stort fokus på at vælge naturlige materialer såsom træ og bomuld. På den måde kan du trygt lade dit barn lege med legetøj fra dem. Alle deres produkter bliver testet af gældende EU-standarder inden de sendes ud på hylderne.

 

Når de designer tøj, bruger de altid øko-tex 100-standard certificerede bomuld. Hvilket er din sikkerhed for, at tøjet ikke indeholder kemiske stoffer, som kan skade kroppen. Deres tøj er tegnet ud fra 2 kernepunkter: god pasform og komfortabelt. Så dit barn frit kan bevæge sig rundt – uanset om det barn er 6 måneder eller 12 år. 

 

Farverigt sortiment 

Smallstuffs kollektioner er kendetegnet ved et bredt sortiment. Fælles for alle produkterne er, at materialerne er i højeste kvalitet. Produkterne tæller håndhæklet, strikket og syet interiør til et farverigt børneværelse. Produkterne er både lækre og fulde af farver – men stadig super børnevenlige. Deres brede og farverige sortiment gør det nemt for dig at finde en ting, som passer ind hos jer selv eller som kan gives i gave til andre.  

 

Blandt de mest populære produkter kan der blandet andet nævnesSmallstuff-sengetøj, som fås i et væld farver til både drenge og piger. 

 

Shop Smallstuff hos Pixizoo med prismatch 

På Pixizoo.dk finder udover du altid et stort udvalg af lækre puslepuder, sengerande og ammepuder, sødt hæklet legetøj og børneinteriør fra Smallstuff. 

 

Når du handler hos os, tilbyder vi prismatch. Det betyder, at du altid finder den bedste pris hos os. Og skulle du opdage det efter et par dage. Så frygt ej, vi tilbyder også prisgaranti. Skulle du komme til at bestille den forkerte farve hjem, så er du heldig, hvis du har købt den hos os. Vi tilbyder nemlig også ubegrænset returret.