• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Teutonia er en veletableret virksomhed, som blev grundlagt i Teutoburgerskoven i Westfalen, Tyskland for over 65 år siden. Helt tilbage fra starten har Teutonia stået for sikkerhed, komfort og kvalitet for både forældre og børn. Det er netop omkring disse værdier at Teutonia brandet er opbygget. I hjertet af Teutonia brandet står følgende 4 værdier: 

 

Kvalitet
Teutonia tager ansvar for at sikre den højeste kvalitet på stel, tekstil komponenter og service.

Komfort
Komfort er et nøgleord for Teutonia, som i deres produkter stræber efter at skabe en hyggelig rede for søvnige babyer. Samtidigt tilbyder Teutonia vogne kvalitetsbevidste forældre en fantastisk komfortabel køreoplevelse via vognenes lette og enkle manøvring.

Design
Alle designelementer i Teutonia produkter er harmonisk koordineret, via et præcist og krævende fokus, som er bindeleddet mellem stel og tekstil komponenter. Dette resulterer i et yderst elegant udseende kombineret med høj funktionalitet.

Individuel tilpasning
Alle Teutonia vogne er specielle og kan tilpasses individuelt helt fra stellets farve til hjulene. Teutonia benytter sig af "Made for You" tekstiler der gør, at man kan sætte sit personlige præg på ens egen vogn, som man derfor kan tilpasse ens egen stil.

 

 

 

Teutonia på Pixizoo - Tilbud på Teutonia klapvogne

Her på Pixizoo fører vi nogle af de mest kendte Teutonia produkter, nemlig Teutonia klapvogne. En af de mest populære klapvogne er Teutonia Team Cosmo tvillingeklapvogn, som er en af de bedste på markedet til forældre med tvillinger. Vi har Teutonia Team Cosmo tilbud, Teutonia Mistral P tilbud og Teutonia Fun tilbud i blandt vores Teutonia udsalg. Teutonia klapvogne er meget populære og det er vi klar over på Pixizoo, hvorfor vi netop løbende sørger for at have gode tilbud på Teutonia.