• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Trunki kufferten - en god rejsemakker til dit barn

Nu behøver du ikke længere frygte ventetiden i for eksempel lufthavnen. Med Trunki-kufferten har ballademageren sin helt egen bagage og rejsemakker. Det giver barnet en stor ansvarsfølelse at have sin egen kuffert, at passe på den og at tage den med rundt på jeres rejse. Med den smarte børnekuffert kan du også inkludere dit barn i pakningen. Det er sjovt for dit barn at pakke sin helt egen bagage med alt yndlingslegetøjet.

 

Kufferten er nem at trække for barnet, og hvis de trætte ben melder ind, kan barnet sidde ovenpå og blive trukket rundt. Barnet kan holde fast i kufferten, ved at gribe fat i de to horn foran. Den er super smart og brugervenlig for både barn og forælder.

 

Kufferterne er godkendt til håndbagage, så legetøjet kan være med under hele rejsen. Trunki er ikke bare børnekufferter, det er også et legetøj, når I venter i lufthavnen, på færgen eller i bussen. De søde og sjove motiver giver anledningen til leg alle steder.

 

Børnekufferten fra Trunki er selvfølgelig fremstillet i hårdt og slagfast plast, så den kan tåle at blive tabt og kørt ind i kanter.

 

Tag din Trunki kuffert med på eventyr

Uanset hvilket eventyr barnet skal på, så er Trunki-kufferten den bedste eventyrsmakker.

Den kan fragte bøgerne til biblioteket, varerne hjem fra supermarkedet og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvad det næste eventyr med kuffert-vennen skal være.

 

Børnekufferten sørger for at ingen eventyr bliver kedelige. Det bliver sjovt at være på farten med sin helt egen kuffert. Der er med garanti mange timers leg med en kuffert fra Trunki.

 

Hvad er godt at have med i flyet?

Vi kommer her med nogle gode råd til, hvad der kan tages med i Trunkikufferten på flyet, udover selvfølgelig yndlingslegetøjet.

 

Det er en rigtig god ide både at have væske og mad med til turen. Pak nogle juice eller en lille dunk  saftevand. Husk også nogle gode snacks, som kan stille den lille sult, når den melder sig.

 

Det kan også være en rigtig god idé at lave en lille gavepose til barnet, hvor der er en lille ny og spændende gave, som der må åbnes en gang i timen. Køb evt. én af vores gode børnebøger som én af gaverne. Det kan aktivere barnet, der hvor kedsomheden begynder at snige sig ind.

 

Det vigtigste er selvfølgelig, at barnet er med til at pakke sin egen kuffert – det vil helt sikkert gøre turen sjovere for både dig og din guldklump.

 

Forvent altid god kundeservice hos Pixizoo

Med 5 stjerner på Trustpilot, tør vi godt love, at du kan forvente god kundeservice her hos os, når du handler Trunki kufferten. Vi giver dig prismatch og prisgaranti, 365 dages returret, hvis dette ønskes. Derudover sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig både før, under og efter din ordre. Dette mener vi udgør rammerne for en god og tryg handel online. God fornøjelse med din shopping!