• Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ
  • Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ

Bæredygtigt legetøj siden 1974

Siden 1974 har svenske Viking Toys produceret tidsløst- og 100% genanvendeligt legetøj. Alt plastik i deres produkter er helt uden substanser, der kunne være til skade for miljøet eller mennesker. Viking Toys vil gøre op med smid-væk kulturen og skabe legetøj der holder i mange år, samtidig med, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. 

Viking Toys udfører deres egne interne test på legetøjet for at sikre, at de lever op til de bedste kvalitetsstandarder. Fabrikken hvor det hele bliver fremstillet, er ISO 9001- og ISO 14001-certificeret og virksomhedsansvar har højeste prioritet.

 

Viking Toys – indendørs og udendørs

Næsten alle produkter fra Viking Toys kan holde til både indendørs og udendørs sjov og leg. Legetøjet har stærke farver og runde former, som gør dem let genkendelige. Alt legetøjet er opvaskemaskine-sikkert og falmningsresistent. 

Legetøjsbilerne fra Viking Toys er bløde, enkle og sikre at lege med. Hvis legetøjet har det med at hobe sig op og ligge overalt i hjemmet og haven, skal du ikke tænke på at komme til at ødelægge noget. Viking Toys’ legetøj kan nemlig holde til, at voksne kommer til at træde på legetøjet, uden at det går i stykker. 

 

Udvikling og leg

Viking Toys legetøj er til børn fra 1 til 5 år. Legetøjet skal være med til at stimulere, udvikle og opbygge kognitive færdigheder hos barnet. Derudover er de også med til at forbedre de finmotoriske evner samt hånd-øje koordinationen. Alt dette styrker barnet fysisk, men skal også være med til at bringe fantasien og kreativiteten frem hos børn. 

De har noget de kalder: The Five S’s. De består af egenskaber som alle er vigtige for udviklingen, produktionen og brugen af legetøjet. De 5 S’er er: Safe, Silent, Strong, Soft og Simple. 

Visionen med legetøjet er at skabe glæde hos børn i hele verden. Derudover vil de gerne bringe det legesyge frem i børn og ønsker at legen skal vare for evigt. 

 

Viking Toys hos Pixizoo

Her hos os har vi et bredt udvalg af legetøj fra Viking Toys. Vi har blandt andet legetøjsbiler med Viking Toys velkendte gummihjul. Skulle du have nogle yderligere spørgsmål til produkterne, før, under eller efter dit køb, er du altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice på telefon eller mail. 

Skal der købes stort ind til sandkassen eller børneværelset, kan du med fordel anvende vores tilbudsforespørgsel. Her kan vi give dig et uforpligtende tilbud og jo mere du køber, jo bedre pris er vi i stand til at tilbyde dig!

Vi stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse her på webshoppen og i vores butik. Dette ses i vores 5 stjerner på Trustpilot som vi er utrolig stolte af.