• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
I dag: 15% ekstra på Shoppen | Kode: ”FLASH15”

Voksiposen – Børnefamiliens favorit med mange anvendelsesmuligheder  

Dette mærke producerer meget anerkendte produkter, og de er på det seneste også gået hen og blevet en fast bestanddel hos mange børnefamilier. Voksiposen er produceret i naturlig blød bomuld, mens dynerne i poserne er af den fineste uld, der er med til at sikre, at dit barn kan ånde, når posen er i brug. Kombinationen af de naturlige materialer gør, at posen er yderst egnet til det danske vintervejr såvel som lunere vejr, da posen både kan holde på varmen, men også udlede eventuel overskudsvarme. Det betyder, at du som forælder kan føle dig helt tryg, når du lægger din baby til lur. Dit barn vil sove lunt og godt i posen, som skaber trygge rammer for barnet ved at give en følelse af støtte og nærvær.  

 

Forskellige størrelser og modeller 

Der findes mange forskellige modeller af den populære voksipose. Der kan være forskel på, hvad de forskellige poser egner sig bedst til – og der er forskellige råd til, hvordan du får det bedste udbytte af poserne. Poserne fra dette brand er superpraktiske, hvis man som mange børnefamilier er på farten. Mange af køreposerne fås med bæreplade, så det er lettere for dig at transportere dit barn, imens det sover. Ligeledes vil der også være forskel på, hvilken sovepose du skal erhverve dig, alt afhængigt af hvilken størrelse barnevogn eller klapvogn du har. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du er opmærksom på dit barns og dine egne behov, når du skal vælge model. 

 

Poserne fra Voksi kan anvendes i mange sammenhænge. Posen er helt ideel og oplagt at bruge som kørepose og sovepose til de hyggelige familieture. Den vil bidrage til en tryg og beskyttende søvn, når dit barn skal sove i barnevognen eller liften. Posen kan også bruges som legeområde, når den er foldet ud – et legeområde, som vil virke bekendt og hjemligt for barnet. En voksipose er ideel for nyfødte og op til treårsalderen. Derfor er en pose en investering i dit barns fremtid, som kun vil være med til at give dit barn en tryg og rolig søvn, hvad enten der skal soves ude eller inde.   

 

Miljøvenlige og naturlige materialer 

Det norske firma, der står bag voksiposen bruger kun de bedste materialer. Det er materialer, som er yderst miljøvenlige, og de stræber altid efter at lave mindst muligt aftryk på miljøet under produktionen. Til produktionen af den populære kørepose, er der benyttet 100% ren bomuld, det fineste uld og silkefibre, der både varmer, isolerer og har fugttransporterende egenskaber. Når kulden bider, er naturlige dun med til at varme barnet dejligt. Dette mærke fremstiller kun produkter, som kan give dit barn den allerbedste komfort uanset vejret. 

 

Når man har en lille, er man tilhænger af nemme løsninger. Derfor er det perfekt, at betrækket på din kørepose nemt kan vaskes i vaskemaskine på 60 grader. 

 

Køb Voksi her

Firmaet bag denne kæmpe succes er norsk. Firmaet og dets produkter er bygget på filosofien om, at kun det bedste er godt nok til deres produkter og ikke mindst til vores børn. Firmaet er hovedsageligt kendt for voksiposen, men de producerer også tøj, dyner og sommerdyner i høj kvalitet. Disse er alle sammen produkter, som vi naturligvis også fører hos Pixizoo. Er du i tvivl om dit valg, står vores kompetente og dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.