• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating

Trehjulet cykel fra Winther er en klassiker 

Winther er et brand, som udvikler kvalitetscykler til hele familien – også til de små nybegyndere. Mere end to millioner børn har ræset rundt på de små trehjulet cykler i haven, på vendepladsen og mange andre skønne steder. Den lille ladcykel spreder liv og fantastiske barndomsminder hos både forældre og eventyrlystne børn. 

 

Forstil dig, hvordan du selv cyklede hele nabolaget rundt på din lille trehjulede Winther-cykel. Forstil dig nu, hvilken glædesværdi cyklen vil få hos dit barn.

 

Den klassiske og ikoniske model er den fine postkasserøde udgave. Senere hen har Winther udviklet den højelskede cykel i fire andre fine farver: blå, pink, sort og multi. 

 

Hvornår kan den bruges? 

Du kan sikkert godt huske den røde lille trehjulede cykel fra din barndom? Denne type cykel har mange fordele, og det er en perfekt begyndercykel til børn i alderen 1-4 år. De tre hjul hjælper dit barn med at holde balancen, og pedalerne er bevidst monteret på forhjulet, så de er nemme at benytte. 

 

Børn udvikler sig forskelligt, og derfor kan vi ikke med sikkerhed sige, hvornår dit barn er klar til sin første Winther trehjulet cykel. Vi kan derimod sige, at tiden nok skal komme. 

 

Den nyeste opfindelse, indenfor begyndercykler, er løbecyklen. Denne nye type cykel findes i mange forskellige udgaver. Få et overblik over alle cyklerne her.

 

Kvalitet og sikkerhed

Winther er kendt for deres fokus på god kvalitet og sikkerhed. Den lille trehjulet Winther-cykel er fremstillet i et meget robust materiale, som holder til at blive udforsket og leget med. Cyklen har derfor rustbeskyttelse og pulverlakerede overfalder, som holder i generationer – cyklen kan derfor komme til at præsentere mange dejlige familieminder. 

 

Sikkerheden er naturligvis vigtig, når din lille udforsker skal lære at cykle på en Winther. Derfor er cyklen designet med skridsikre håndtag og pedaler. De skridsikre elementer giver dit barn en større tryghed og derved sandsynlighed for at lykkedes med den nye aktivitet. 

 

Tippeladet på cyklen inviterer til leg. Mange børn holder meget af, at transportere både tøjdyret, legetøjet og måske endda en søskende – og det bedste er, at cyklen faktisk er robust nok til de hyggelige lege.  

 

Køb Winther her – med dit bedste fordele

Når du skal shoppe begyndercykler, kan du med de bedste fordele gøre det hos os. Den lille Winther trehjulet cykel er den perfekte gaveidé til en tumling på 1-4 år. Det er en stor og betydningsfyld gave, som helt sikkert vil sprede lykke fra første sekund. 

 

Vi har et stort ønske om, at være din fortrukne forhandler af baby- og børneudstyr. Skulle du derfor finde cyklen, eller andre varer billigere via danske webshops, så kontakt os endelig, og vi matcher prisen. Derudover giver vi dig 365 dages returret til en anden vare