3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Name It

Køn
 1. Unisex (1)
 2. Pige (2)
 3. Dreng (3)
Pris
 1. kr40
  kr260
Materiale
 1. Bomuld (1)
 2. Uld (2)

Name It

Her på siden finder du tøj til børn fra Name it. Virksomheden har i mere end 30 år skabt lækkert tøj til børn, som bliver designet med henblik på, at det både skal være kvalitet, moderne og behageligt at have på. Derfor har vi et stort udvalg her på siden, da vi ved at dit barn vil elske at have Name it-tøj på. 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Name it – tøj der er inspireret af børn 

Name It er tøj som er inspireret af børn og til børn, og det kan ses i deres flotte og sjove designs af børnetøj. Kreativiteten bag tøjet ligger i børns livsglæde og frie måde at tænke på, og det afspejles i tøjet. Derfor er det også vigtig, at komforten er i top, så børn kan lege og grine for fuld skrue, uden at tøjet er ubehageligt at have på. Det vil sige at dit barn behageligt løbe og lege i en flot t-shirt eller fin kjole fra Name It.

Name It designer tøj indenfor de nyeste trends. Så hvis du leder efter smart tøj til dit barn, som passer til forskellige lejligheder, kan du helt sikkert finde noget lækkert her. Vi har nemlig samlet en masse forskelligt tøj i forskellige og rigtig fine farver, så du nemt kan finde noget i yndlingsfarven eller måske med et print af yndlingsfigurerne fra eksempelvis Paw Patrol eller Gurli Gris

Lækkert og behageligt kvalitetstøj 

Der er fokus på komfort, sikkerhed og kvalitet når det kommer til Name It-tøjet. Det er super lækkert tøj til dit barn, og du vil altid kunne finde de nyeste trends indenfor børnetøj blandt de mange og flotte designs. 

Name It tager sig af miljøet, og det gør de ved at øge brugen af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er miljøvenligt, og dyrket uden brug sprøjtemidler og kunstgødning, som både gør det bedre for miljøet - men også børnene, som bruger det. Deres flotte bodystocking er bl.a. lavet af det lækre økologiske bomuld. Du kan dermed trygt lade dit barn bruge deres tøj. 

I 2016 var 36% af det bomuld der blev brugt til at producere deres tøj økologisk, og Name it har en ambition om, at det tal øges til 50% i 2020.

Tøj som passer til dit barn

Børn er forskellige, og det er deres pasform også. Det kan gøre det besværligt at finde tøj, som passer perfekt til ens barn. Men fortvivl ej! For Name It ved nemlig at dette kan være svært, og derfor er det også en prioritet, når deres tøj designes. Der er eksempelvis justerbar talje i alle deres bukser og jeans, som gør det nemt at få bukserne til at sidde perfekt uanset størrelse og bygning. 

Det betyder at du nemt og trygt kan bestille det ønskede outfit, som du finder her på siden, for i de fleste tilfælde, vil tøjet nemlig passe helt fint til dit barn. 

Køb Name it hos Pixizoo

Hvis du har fundet noget tøj fra Name It, som du helt vildt gerne vil have, så tøv endelig ikke med at købe det hos Pixizoo. Vi tilbyder nemlig prismatch og prisgaranti, så du altid er sikret den bedste pris på markedet – både før og efter dit køb. 

Hvis du godt kan lide fordele, så tag et kig på vores kundeklub Pixizoo Plus. Her finder du nemlig rigtig mange ekstra gode fordele som fri fragt, optjening af bonuskroner, 4 års reklamationsret og meget mere. Det koster kun 39 kr. om måneden, og det er helt uden binding!

Hvis du har spørgsmål til sortimentet her på siden eller noget helt andet, så kontakt endelig vores kundeservice, som rigtig gerne vil hjælpe dig. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse.