Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Køn
 1. Unisex (2)
 2. Pige (3)
 3. Dreng (3)
Pris
 1. kr200
  kr220

Nattøj til børn

Her på siden finder du et stort udvalg af lækkert nattøj til børn. Vi har samlet forskellige mærker og modeller til forskellige aldre, så du skulle nemt kunne finde noget, som møder jeres behov. Du finder bl.a. populære mærker som Name It og CeLaVi her på siden. Så tag et kig og find dit næste sæt lige her.   

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hvad er vigtigt at vide når du kigger efter nattøj til børn?

Børns kropstemperatur er nøglen til, at dit barn får en god nats søvn. Derfor er det også vigtigt at vælge det rigtige nattøj til børn. I alle aldre af dit barns liv, er det vigtigt, at barnet ikke har det for koldt eller varmt om natten. Et godt tip er at tjekke barnets hænder og fødder, for at måle temperaturen og justere tøjet derefter.

En anden ting at undersøge, når du skal vælge nattøj til børn, er hvilket materiale stoffet er lavet af. Det er en god huskeregel at undgå sæt, som er produceret i syntetisk stof, f.eks. polyester, men du skal derimod vælge bomuld eller bambus, som huden kan ånde i. Her på siden finder du både materiale i bomuld og økologisk bomuld.

 

 

Stort udvalg til alle aldre

Vi har samlet et godt udvalg af forskelligt nattøj til børn her hos Pixizoo. Derfor finder du også forskellige modeller, så du kan få de modeller hjem, som passer allerbedst til jeres behov. Du finder bl.a. lækre natdragter til de mindste, eller hvis du er på udkig efter to delt nattøj til baby, så finder du også det her. Der er også nattøj til de større børn i flotte farver og med fede tryk. Du har dermed rig mulighed for at finde lige præcis det nattøj til børn, som passer bedst til jer.

 

Hvis du mangler undertøj til dit barn, så anbefaler vi du tager et kig på vores udvalg, da der er gode muligheder for at finde noget, som passer matcher nattøjet til børn.

 

Kvaliteten er i top

Søvn er vigtigt for børn i alle aldre. Søvnen er en stor del af at opbygge vores hukommelse. Når dit barn lægger hovedet på puden, er det der hvor, at dagens begivenheder bliver lageret og bearbejdet. For at dit barn kan udvikle sig optimalt, er det vigtigt, at det får masser af søvn. En god del af søvnen er, at du har valgt det rigtige nattøj til børn.

Næsten alle vores produkter er lavet af 95% procent bomuld, som er det ideel stof for børn at sove i. Der er altså taget højde for kvaliteten, når du handler hos os.

 

Hvis du mangler flere ting til sovetiden, har vi samlet alt, hvad du skal bruge gennem dit barns opvækst her på denne side.

 

Bestil nattøj til børn med fordele hos Pixizoo

Har du fundet lidt, som i gerne vil bestille? Så tøv endelig ikke med at bestille det hos Pixizoo, for vi løber lige så hurtigt, vi kan, for at få det sendt hjem til jer, så hurtigt som overhovedet muligt.  

Hvis der er gemt en tilbudsjæger som elsker fordele inden i dig – så vil vi anbefale dig at tage et nærmere kig på vores meget fordelagtige kundeklub Pixizoo Plus. Som medlem får du så mange fordele bl.a. eksklusive tilbud kun for medlemmer, attraktiv ordning med bonus point samt fri fragt – og det er bare nogen af fordelene! Det koster kun 39 kr. om måneden, og der er ingen binding. Meld dig hurtigt og nemt ind næste gang du handler hos os.