Opbevaring

Opbevaring til børneværelse

Med de fleste børn følger rod. Og det er ikke lige så sjovt at rydde op, som det er at rode. Her hos Pixizoo kender vi alt til børn, og vi ved derfor at en børneværelse stiller større krav til opbevaring end resten af huset. Et børneværelse er oftest fyldt med en masse ting, der hurtigt kan komme til at rode, hvis ikke der er opbevaringsløsninger nok. Af erfaring ved vi, at opbevaringsbokse og kasser oftest bliver brugt, hvis de er smarte af se på. Derfor har vi samlet et stort udvalg af forskellige opbevaringsmuligheder, både til børneværelset og resten af huset, som med garanti falder i god jord hos både børn og forældre. 

Vi har blandt andet flotte opbevaringsmuligheder fra blandt andet Done By Deer, Sebra, RoommateTrunki og Lego

Side:
  1. Side 1 af 9

Opbevaring til legetøj

Ude af syne - ude af sind. Et børneværelse er fyldt med småting. Derfor er gode opbevaringsmuligheder kritiske, så man undgår at gulvet er fyldt op med legetøj og andet rod. Hos Pixizoo har vi et bredt udvalg af smarte opbevaringskasser, kufferter, kommoder osv., der både vil falde i din og dit barns smag! 

Opbevaringsmuligheder til legetøj kræver en vis anvendelighed. Små arme og hænder skal kunne bruge dem, og derfor har vi både opbevaring med og uden låg. Kurve og kurve uden låg, stiller ikke store krav til motorikken, hvorimod kasser og bokse med låg lige kræver en smule. 

 

 

 

Legetøjsopbevaring til børneværelset

Kasser til opbevaring af legetøj bliver brugt oftere når de er flotte at se på – både af dig og dig barn. Hos Pixizoo har vi derfor fokus på produkter som dit barn også vil synes om. For eksempel fører vi LEGO opbevaringskasser til både LEGO klodser, legetøj og alt det andet.  

Alternativt er der sjove kufferter med flotte motiver og designs, så dit barn kan have sit legetøj med på farten.

 

Opbevaring til børneværelset i høj kvalitet

Hos Pixizoo har vi fokus på kvalitet, hvilket afspejler sig i de mærker og produkter vi fører. Vi ved at produkter, der er udviklet til børn, skal leve op til højere standarder, for at kunne holde til at blive brugt og for at have en lang levetid. Vi stiller store krav til vores leverandører og deres produkter, for at sikre at kvaliteten og holdbarheden er i top. Vi fører et bredt udvalg fra blandt andet LEGO, Baby Dan, Stokke, Ferm Living mm. Fælles for dem alle er at de kombinerer høj kvalitet med smart design.

Som ved alle andre varer hos Pixizoo har vi naturligvist gratis bytte og fuld prisgaranti. Så køb opbevaring til dit børneværelse i dag!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×