Se vores STORE udvalg af legetøj. Spar op til 80% ❤️  Se tilbud her

Opbevaring

Med de fleste børn følger rod. Og det er ikke lige så sjovt at rydde op, som det er at rode. Her hos Pixizoo kender vi til problemet, og vi ved derfor, at et børneværelse stiller større krav til opbevaring end resten af huset. Et børneværelse er oftest fyldt med en masse ting, der hurtigt kan komme til at rode, hvis ikke der er opbevaringsløsninger nok. Kig rundt på siden og find den løsning, der passer bedst til jeres behov!

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 11

Side:
  1. Side 1 af 11

Opbevaring til legetøj

Et børneværelse er fyldt med småting. Derfor er gode opbevaringsmuligheder en vigtig ting, så man undgår at gulvet er fyldt op med legetøj og andet rod. Hos Pixizoo har vi et bredt udvalg af smarte opbevaringskasser, kufferter, kommoder osv., der både vil falde i din og dit barns smag! 

Opbevaringsmuligheder til legetøj kræver en vis anvendelighed. Små arme og hænder skal kunne bruge dem, og derfor har vi både opbevaring med og uden låg. Kurve med og uden låg stiller ikke store krav til motorikken, hvorimod kasser og bokse med låg kræver en smule. 

 

Hvilken type skal jeg vælge?

Kasser til opbevaring af legetøj bliver brugt oftere når de er flotte at se på – både af dig og dig barn. Hos Pixizoo har vi derfor fokus på produkter, som dit barn også vil synes om. For eksempel fører vi LEGO opbevaringskasser til både LEGO klodser, legetøj og alt det andet.  

Alternativt er der sjove kufferter med flotte motiver og designs, så dit barn kan have sit legetøj med på farten.

 

Opbevaringsposerkan også være en ideel løsning til alt det legetøj, som ikke lige har en plads på en bestemt hylde. Med en pose til alt legetøjet, er det nemt for både barn og forældre hurtigt at rydde op. De forskellige flotte poser er også super gode i anvendelse som vasketøjskurv. På denne måde kan du let tage barnets vasketøj med til vaskemaskinen. Det bliver næsten ikke nemmere.

 

Opbevaring til børneværelset i høj kvalitet

Hos Pixizoo har vi fokus på kvalitet, hvilket afspejler sig i de mærker og produkter vi fører. Vi ved at produkter, der er udviklet til børn, skal leve op til højere standarder, for at kunne holde til at blive brugt og for at have en lang levetid. Vi stiller store krav til vores leverandører og deres produkter, for at sikre at kvaliteten og holdbarheden er i top. Vi fører et bredt udvalg fra blandt andet LEGO, Baby Dan, Stokke, Ferm Living mm. Fælles for dem alle er, at de kombinerer høj kvalitet med smart design.

 

Servicen i top og prisen i bund!

Når du handler hos Pixizoo, får du de bedste rammer for en god og tryg online handel. Vi giver dig blandt andet prismatch, prisgaranti og ubegrænset returret. Husk, du får frit fragt ved køb over 699,-

Hvis du har ubesvarede spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig. 

 

God fornøjelse med din shopping! 

 

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×