★ Spar 15% ekstra på (næsten) hele shoppen 

Lagerstatus
 1. På lager (32)
 2. Forlænget leveringstid (2)
Farve
 1. GråGrå (1)
 2. MultiMulti (1)
Pris
 1. kr61
  kr1261

Paw Patrol Legetøj

Hvis du har brug for hjælp, så rykker Paw Patrol ud. Serien handler om 8 dygtige redningshunde: Chase, Rocky, Marshall, Rubble, Skye, Everest, Zuma og Tracker. Når borgerne i Adventure Bay er i fare, så er Paw Patrol og deres gode ven, Ryder, klar til at komme dem til undsætning. Her på siden finder du et stort udvalg af Paw Patrol legetøj.
 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Stort udvalg af Paw Patrol legetøj

Har du en dreng eller pige, som er pjattet med Paw Patrol? Så er du landet det hele rigtige sted! Vi forhandler Paw Patrol legetøj, og her finder du blandt andet racerbaner, redningshelikopter, politibil, puslespil, byggeklodser, løbehjul, gåbiler mm. med dit barns yndlingsfigurer på. Det er uanset om dit barn bedst kan lide Chase, Rocky, Marshall, Rubble, Skye, Everest, Zuma eller Tracker. Sammen kan I tage på redningsauktion og redde indbyggerne i Adventure Bay. Paw Patrol legetøj er skabt på baggrund af tv – tegneserien, som er forfattet af Keith Chapman. Serien er kendt verden over, og bliver vist på Nickelodeon og DR Ramasjang.

   

Hvem er heltene fra Adventure Bay?

Når borgerne har brug for hjælp, er der ingen opgaver, der er for store eller små til de frygtløse og dygtige redningshunde. Hundene ledes af den 10-årige Ryder, som har reddet hundene. Hver hund har sin egen helt unikke teknologipakke på ryggen, som passer til deres særlige redningsevner. Paw Patrol legetøj findes i mange varianter, og kan lære børn om omsorg og omtanke for andre mennesker. De sætter nemlig livet på spil for at redde andre. Paw Patrol legetøj giver anledning til spændende eventyr, og mange timer med leg og sjov. Dit barn løber sandsynligvis ikke tør for energi lige med det samme, og det gør Paw Patrol figurer bestemt heller ikke. Her på siden finder ud blandt andet Paw Patrol hovedkvarter og Paw Patrol udsigtstårn - 2 af vores absolut mest populære Paw Patrol legetøjsprodukter lige nu.

   

Hvad hedder hundene i Paw Patrol?

Paw Patrol består af otte hunde Chase, Rocky, Marshall, Rubble, Skye, Everest, Zuma og Tracker. Nedenunder gennemgår vi de forskellige karakterer:

  

Marshall Paw Patrol

Marshall Paw Patrol er brandhunden, som redder og hjælper andre. Marshall er en dalmatiner, og er fjollet og klodset. Marshall Paw Patrol hjælper når det handler om at slukke brande og yde førstehjælp, eller bruge sin røntgenskærm til at tjekke folks knogler eller skader, og tager sig af dem hvis det er nødvendigt. Marshall er det 3. medlem af Paw Patrol. Marshall Paw Patrol kan godt lide at have det sjovt sammen med Ryder og de andre Paw Patrol-hvalpe. Marshall er loyal og et modigt medlem af Paw Patrol. Marshall Paw Patrol er bedste venner med Chase, og de kan godt lide at konkurrere mod hinanden. Marshall kan godt lide græskar og æbler, og farven rød.

  

Skye Paw Patrol

Skye Paw Patrol er flyvehunden, som hjælper med at holde øje med byen fra luften, og forebygge ulykker. Skye er en Cocker Spaniel og Puddelblandning. Skye Paw Patrol er den første pige til at blive medlem af Paw Patrol. Skye har en helikopter krig, som hun kan redde folk op med, og transportere dem hvis der er brug for det. Skye Paw Patrol er meget modig og er ikke bange for højder. Skye kan godt lide kaniner, og har farven lyserød som yndlingsfarve. Skye Paw Patrol kan godt lide at klæde sig feminint ud, og få sin pels stylet.

 

Chase Paw Patrol

Chase Paw Patrol er en af hovedpersonerne, og er politihunden, som holder øje med trafikken i byen. Chase er en tysk Hyrdehund og er det 2. medlem af Paw Patrol. Chase Paw Patrol går meget op i at være loyal over for Ryder. Chase er leder af gruppen og meget moden. Chase Paw Patrol er bedste venner med Marshall og kan godt lide at konkurrere med hinanden.

  

Rocky Paw Patrol

Rocky Paw Patrol er en af hovedpersonerne i Paw Patrol. Rocky er en blandet race, og det femte medlem af Paw Patrol. Rocky Paw Patrol bruger genbrugsgenstande til at fiks ødelagte ting. Rocky kan godt lide at genbruge ting og er meget intelligent. Rocky Paw Patrol er bange for vand, og vil helst undgå at tage et bad. Rocky er tætte venner med Marshall og Zuma.

  

Rubble Paw Patrol

Rubble Paw Patrol er en Engelsk Bulldog, og er det 6. medlem af Paw Patrol. Rubble er bygningshunden og hjælper med at renovere ting og bygninger. Rubble Paw Patrol er bange for edderkopper, og har gul som sin yndlingsfarve. Rubble virker hård, men er meget følsom.

  

Zuma Paw Patrol

Zuma Paw Patrol er en Labrador og vandhunden som hjælper hvis der er sket en ulykke ved eller i vandet. Zuma er en rolig og afslappet hund, og er meget loyal over for de andre. Zuma Paw Patrol er gode venner med Rocky, og hjælper ham med ikke at blive våd. Zuma kan også godt lide at konkurrere med Skye.

  

Everest Paw Patrol

Everest Paw Patrol er en Husky og er snehunden der hjælper når det sner og er glat. Everest rydder sne fra vejene og bruger sin krog til at komme fra sted til sted. Everest Paw Patrol er den anden kvindelige medlem af Paw Patrol. Everest er en venlig og hjælpsom hvalp, og er gode venner med Jake. Everest Paw Patrol er hyperaktiv og meget legende.

  

Tracker Paw Patrol

Tracker Paw Patrol er en Chihuahua og er junglehunden, som har gode øre og er god til at finde savnede folk i naturen. Tracker er modig, men kan ikke lide at være mørke steder. Tracker Paw Patrol er gode venner med Carlos.

  

Ryder Paw Patrol

Ryder Paw patrol er hovedpersonen i Paw Patrol, og holdets leder. Ryder er en intelligent og kreativ dreng. Ryder Paw Patrol er meget omsorgsfuld, og hjælper gerne folk der har brug for det, uden at få noget til gengæld.

  

Paw Patrol legetøj til enhver alder

Vi forhandler produkter og Paw Patrol legetøj med de populære helte i mange udgaver, som passer til en hver alder. Paw Patrol legetøjet kan anvendes af børn fra 3 år +, og figurerne kommer i gode størrelser, så børn kan have dem med på tur eller i klapvognen. Der ligger god læring bagved fortællingen om Paw Patrol. Hver af heltehundenes personlighed bidrager til holdet. Hundene og menneskedrengen Ryder viser, hvor vigtigt sammenhold er, og dét at samarbejde, når de sammen drager ud på redningsmissioner.

   

Hvis dit barn er vild med at lege med Paw Patrol figurer og bruge fantasien, vil schleich dyr og heste helt sikkert også være et hit hjemme hos jer. Vi forhandler ikke kun Paw Patrol legetøj, men også Paw Patrol interiør, som vil pynte på børneværelset og skabe tryghed. Vi anbefaler et Paw Patrol vækkeur med Chase eller Marshall. Det kan også være en kuffert med Skye, som vil pynte på børneværelset. Uanset hvilken slags legetøj, tekstil eller indretning du er på jagt efter, så finder du helt sikkert noget i vores udvalg af Paw Patrol legetøj, som vil vække begejstring hos den lille Paw Patrol fan derhjemme.

  

Køb Paw Patrol legetøj hos Pixizoo

Hos Pixizoo bestræber vi os altid på at yde den bedste service, og det gør vi blandt andet ved at tilbyde hurtig levering. Levering sker indenfor 1 hverdag ved bestilling inden kl. 14 på hverdage, hvis ikke andet er angivet på det specifikke produkt. Derudover har vi ubegrænset returret, det betyder, at du altid er velkommen til at returnere din vare. Du kan gøre brug af servicen, hvis din vare er ubrugt, stadigvæk i original emballage og din vare stadigvæk findes i vores sortiment.

  

Du kan læse mere om ubegrænset returret her. Du er altid velkommen til altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål til Paw Patrol legetøj eller til andre produkter. Du kan kontakte os på mail [email protected] eller tlf. 88 88 74 15 og få et uforpligtende Paw Patrol tilbud i dag.