Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Playmobil

Playmobil kom til verden i 1974 i Tyskland. Idéen bag brandet var de, den dag i dag, velkendte Playmobil figurer. Legetøjet opfordrer til leg, og er med til at stimulere barnets fantasi og kreavititet. Med et bredt sortiment er der rig mulighed for at leve sig ind i en af de mange roller og være en del af en miniature verden. Tag et kig på shoppen og find de plastfigurer som i mangler til samlingen!

Side:
  1. Side 1 af 3

Playmobil

Hans Beck startede Playmobil i Tyskland i år 1974, og sidenhen er det blevet en klassiker på mange børneværelser. Siden år 1974 er der blevet produceret omkring 3 milliarder af de velkendte figurer. Playmobil legetøj bliver solgt i mere end 100 lande med ca. 30 forskellige spiltemaer. Både forældre og lærer sætter pris på det prisbelønnede legetøj som repræsenterer højværdi og kvalitetsspil. Det unikke spilleprincip stimulerer fantasi og kreativitet, og fremmer dermed børneudvikling: Med Playmobil kan børn ikke kun glide i mange forskellige roller, men også genskabe og opleve verden i miniature. De mange figurer har mange forskellige talenter og de sammen overvinde alle slags udfordringer. Blandt de mange figurer er; Playmobil pirater, Playmobil riddere og Playmobil prinsesser. Der findes også byggearbejdere, dyrlæger, politibetjente, hemmelige agenter og mange flere. Hver og en af figurerne er klar på at tage ud på spændende eventyr. De kreative medarbejdere hos Playmobil finder konstant på nye ideer og tilføjelser, der bringer langvarigt sjov til børn over hele verden. 
Pixizoo er stolte over at forhandle et bredt sortiment af det populære legetøj, hvor der er rig mulighed for at leve sig ind i en af de mange roller og være en del af en miniature verden. Tag et kig på shoppen og find det legetøj som i mangler til samlingen!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×