• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Pottestol

Højrygget pottestol
Baby Björn har designet en højrygget pottestol, der gør det utrolig behageligt for dit barn at pottetræne. Med en Pottestol vil det være ligesom at sidde i en stol for dit barn, hvilket er behageligt, når man skal pottetræne. Den har armlæn samt støtte for ryggen, således kan dit barn altså sidde behageligt og pottetræne. Det gode ved pottestolen er, at den minder meget om et almindeligt toilet, derved kan det altså være nemmere, når dit barn skal omvendes fra potten til toilettet. Her kan en pottestol være et rigtig godt første skridt, hen imod at skulle bruge toilettet. Du kan med fordel træne dit barn med ble på i starten, så de vænner sig til det. Benyt dog en bukseble, så dit barn nemmere kan trække den ned, når de skal bruge potten.

Pottetræning
Der er visse tegn du kan lægge mærke til, når dit barn skal begynde sin pottetræning. Det begynder med, at dit barn lægger mærke til, at der er noget i bleen. Derefter begynder de muligvis at føle ubehag ved det. Og til sidst begynder dit barn at sige, at de skal før der sker noget. Når dette sker, er det ellers bare med at komme i gang, hvad enten det skal være på toilettet eller i en pottestol. Hvis dit barn dog ikke vil have bleen af eller ikke sidde på potten, skal du dog respekterer dette, da det kan skabe en fobi for pottetræning, som jo ikke vil gavne.

Udover dette kan det være en god ide at skabe faste toilettider. Derved kan dit barn nemmere skabe en fast rutine, når de skal bruge pottestolen. Det kan godt være, at de ikke skal, men derfor er det alligevel en god ide at skabe rutine, da de senere vil skulle på potten til de tider, som du har lagt.

Skrid stærk pottestol
De er ofte lavet i tungere materialer, derudover er de også er større end almindelige potter. Dette gør dem altså tungere, og du tænker måske at dette lyder upraktisk, hvis du skal rykke den rundt? For det første er den ikke så tung igen for en voksen, desuden betyder dette bare at den ikke skrider hen ad gulvet. Og derfor står den altså bedre fast, så kan dit barn sidde trygt og godt imens de sidder på potten.

Masser af tilbehør til dit barns plejetid
Vi har hos Pixizoo samlet en masse produkter, som kan gavne dig og dit barn under deres plejetid. Fra sutter og sutteklude til stofbleer, så du finder med garanti det, der vil gøre dit barns plejetid til den bedste tid! Det handler om at gøre dem trygge under forløbet, og vi giver dig produkterne til lige netop dette.