• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Blespande

Blespande i forskellige designs
Med vores udvalg på siden kan du vælge imellem forskellige blespande, alt efter funktionalitet, størrelse og farve. Kidsmill er et godt brand for dem, der ønsker et funktionelt blespand med minimalistisk design. Her får du et produkt med odor-stop system, som gør, at den kan holde på lugten i mindst 4 dage. Derudover har den en nem betjening med kun én hånd. Deres produkter fås i afdæmpede farver, som matcher babyværelser med skandinavisk stil.

En anden mulighed er Sangenic, som producerer praktiske blespande til en billigere pris. Her har du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige modeller – og med deres antibakterielle funktion, vil 99% af bakterierne dræbes i spanden. Her kan du også købe en af Sangenics større blespande, som har mere plads. Den kan rumme op til 45 bleer, som er praktisk for mange forældre. Til sidst har vi vores Baby Dan badesæt, som inkluderer en almindelig blespand og andet tilbehør. Med dette brand sikrer du dig et sæt af produkter i højkvalitet til en fair pris. Denne pakke er bedst for dem, der gerne vil have det hele samlet i én. Lige meget hvad du vælger at købe, så er blespande et must i børneværelset.

Blespande – Praktisk og lugtfri
Som forælder kan du ikke komme udenom, at skulle skifte ble på den lille. Det er naturligt, men du vil måske også nogle gange gerne slippe for lugten i hjemmet. De forskellige blespande har mange funktioner, og kan rumme forskellige antal bleer – alt fra 25 til 45 bleer. Fordelen ved at have en blespand er, at du kan smide bleen ud med det samme. Her slipper du for at have beskidte bleer liggende, indtil man har tid og mulighed for at smide dem ud. Yderligere er produktet flottere end en almindelig skraldespand – og derfor pynter mere i babyværelset.

Vigtigt produkt til hjemmet
Ved at have en baby kalder naturen også fra det ene øjeblik til et andet. Når den lille skal have skiftet ble, kommer det nok ikke som en overraskelse, at det kan lugte en lille smule. Brugte bleer er ikke ligefrem noget at juble over, men som forælder gør man det, man kan for sit barn. Ved at benytte dette produkt kan din pusletid blive mere overskuelig, da du ikke skal bekymre dig for, om der kommer til at lugte. Hvis du bruger en almindelig skraldespand, vil du opleve ubehagelig lugt, som spredes i rummet. Dette vil man helst undgå, og med produktet eliminerer du den trælse lugt. Den er specielt designet til bleer, som fungerer således, at spanden aldrig er helt åben – og lukker derfor for lugten.