• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder
Relevans
Mærke
Nulstil
Pris
Nulstil
749,50
5.459,30
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
 • Emily puslebord - hvid
  Outlet
  BeKids
  Emily puslebord - hvid
  1.499,00 DKK
  Lagerstatus
 • Pusleenhed til classic kommode grå (Kun puslepladen)
  Outlet
  Leander
  Pusleenhed til classic kommode grå (Kun puslepladen)
  749,50 DKK
  Lagerstatus
  Spot Pris
 • Classic kommode - grå
  Outlet
  Leander
  Classic kommode - grå
  5.459,30 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

Hvilket puslebord skal jeg vælge?

Det er vigtigt, at du forinden har gjort dig overvejelser om, hvor puslepladsen skal være i hjemmet. Det har nemlig indflydelse på, hvilket puslebord der passer bedst til dit hjem og dine behov. 

 

•  Pusletid på børneværelset: Skal dit nye puslebord være på dit barns værelse, er du måske ude efter et fritstående bord, der kan flyttes rundt efter behov, men som også har gode muligheder for opbevaring af alt til pusletiden, såsom vådservietter og de rene bleer.

 

•  Pusletid på mindre plads: Hvis du har et mindre hus eller lejlighed, og gerne vil bibeholde den smule gulvplads der er, er det en god mulighed for dig at investere i et væghængt puslebord. De er også rigtig smarte, hvis du gerne vil have puslestationen på et badeværelse, da pladsen her oftest vil være trang. Med et væghængt puslebord har du rig mulighed for at klappe bordet op, så snart du er færdig med at pusle den lille, og så vil der igen være masser af plads, I kan boltre jer på.

 

Søger du et puslebord til badeværelset, anbefaler vi vores Baby Dan pusleborde, da de er godkendt til vådrum og derfor oplagt at placere på badeværelset.

 

Nyt puslebord: Hvad skal jeg være opmærksom på ?

Når du skal købe et nyt puslebord, er det vigtigt at du overvejer højden på dit puslebord, da det er afgørende for at undgå belastning af din ryg og dine arme. Med et fritstående puslebord, skal du sikre dig at højden på bordet passer til din højde. Det vil sige, du skal undgå at dit puslebord er så højt at du anstrenger dine arme eller så lavt at du bøjer forover og derfor belaster din ryg. En god tommelfingerregel er at bordet skal være nogenlunde den højde dit køkkenbord er, du kan endda øve dig på at pusle ved køkkenbordet og mærke om det er den rette højde for dig. Desuden skal du huske, at der kommer en puslepude på, så puslepladsen lige bliver en tand højere.

 

Vælger du et væghængt puslebord, har du her muligheden for at placere bordet i den rette højde så snart du får det hjem. Det er derfor også meget vigtig at du husker, at dit puslebord skal placeres i den rigtige højde for dig. Puslepladsens højde skal helst ikke belaste hverken din ryg eller dine arme, fordi at du i løbet af dit barns første leveår vil blive udsat for utallige bleskift. Desuden er det vigtigt, at du aldrig forlader dit puslebord mens dit barn ligger derpå - uanset om det er et væghængt et eller fritstående. Du tænker måske, at din lille nyfødte vil blive liggende, hvor du har placeret dem, men for børn går der ikke længe, før de ved egen hjælp kan skubbe sig frem og tilbage og rulle fra side til side. Det vil altså resultere i, at der kunne ske en ulykke, og dit barn ville falde ned fra dit puslebord. 

 

Læs også vores guide: Sådan børnesikrer du dit hjem.

 

Skab et blødt puslebord med en behagelig puslepude

Ud over et puslebord skal du naturligvis også sørge for, at have en blød og lækker puslepude til dit barn. De kommer i alle mulige farver, mønstre og former, og har endda forskellige funktioner. Nogle er mere hårdføre end andre, så det handler om, at du finder den, der passer bedst til dig og dit barns behov. Det kan være en god idé at vælge en puslepude med runding på til dit puslebord. Det gør, at dit barn ligger sikkert og trygt - dette vil også give dig ro i maven, når du skifter dit barns ble. 

 

Udforsk vores store udvalg af lækre og behagelige puslepuder, og find den pude, der passer allerbedst til jeres puslebord.

 

Gør dit puslebord til en hyggekrog

Selvom det er et praktisk anliggende, at pusle dit barn, er det også en god anledning til en hyggestund. Du kan nemt indrette dit puslehjørne og puslebord på en måde, som skaber rammerne for et mere behageligt og trygt bleskift. Ved at hænge en fin lille uro til dit barn op og gøre brug af hyggelig, stille baggrundsmusik, kan du skabe en mere hyggelig og tryg atmosfære for dit barn. 

 

Desuden kan du også have massevis af fine bamser og stimulerende legetøj omkring dit puslebord, som du altid kan underholde dit barn med, mens du får ordnet den våde ble. På den måde vil du altid kunne fange dit barns opmærksomhed, hvis dit barn ikke er enig i, at det er pusletid eller bare stimulere dit barn under puslingen. Det er ofte de små detaljer, der gør hele forskellen. Og med disse små fifs kan du nemt skabe plads til hyggelige stunder med dit barn under pusletiden.

 

Pusletid på farten

Er du og din baby på farten og dermed ikke hjemme i de vanlige trygge rammer ved puslebordet, er det naturligvis et must at have en smart pusletaske, som kan fyldes med alt det, I skulle få brug for. Ud over det basale som bleer, vådservietter, skumklude, stofbleer, ekstra tøj, noget til den røde numse og hvad I ellers plejer at bruge, kan du også snige et stykke legetøj ned i tasken. Med det har du mulighed for at give dit barn en mere hjemlig oplevelse og distrahere fra at alt ikke er som det plejer.