• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder
Relevans
Mærke
Nulstil
Pris
Nulstil
189,00
999,20
Viser 12 ud af 12 produkter
Vis alle
Relevans
 • Gracie pusletakse black
  Outlet
  MamaLicious
  Gracie pusletakse black
  189,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
 • Catch, multi colour
  Outlet
  DAY-ET
  Catch, multi colour
  391,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
 • Organic tote pale grey raindot
  Outlet
  Storksak
  Organic tote pale grey raindot
  574,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
 • Tote pusletaske, multi colour
  Outlet
  DAY-ET
  Tote pusletaske, multi colour
  599,20 DKK
  Før: 749,00 DKK
  Lagerstatus
  Skarp pris
 • Crossbody pusletaske - cornstalk
  Outlet
  DAY-ET
  Crossbody pusletaske - cornstalk
  449,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
 • Organiser, vintage indigo
  Outlet
  DAY-ET
  Organiser, vintage indigo
  269,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
 • Puslerygssæk, vintage indigo
  Outlet
  DAY-ET
  Puslerygssæk, vintage indigo
  449,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
 • Teddy Shopper - oyster grey
  Outlet
  DAY-ET
  Teddy Shopper - oyster grey
  200,00 DKK
  Lagerstatus
  Skarp pris
 • Teddy Shopper - tornado grey
  Outlet
  DAY-ET
  Teddy Shopper - tornado grey
  200,00 DKK
  Lagerstatus
  Skarp pris
 • Idol shoulder bag eco
  Outlet
  Storksak
  Idol shoulder bag eco
  674,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
 • Shoulder Bag - grey
  Outlet
  Storksak
  Shoulder Bag - grey
  999,20 DKK
  Lagerstatus
  Skarp pris
 • Pusletaske, multi colour
  Outlet
  DAY-ET
  Pusletaske, multi colour
  449,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
Side 1 ud af 1 | 12 ud af 12 produkter
1

Pusletasker

En pusletaske er en af de accessories, som du kommer til at bruge stort set hver dag de første år med din baby. Uanset dagens gøremål og hvor du er på vej hen med din baby, så kan du være sikker på én ting: du får brug for at have en pusletaske lige ved hånden. Derfor bestræber vi os på at føre et bredt udvalg, så du kan finde den helt rigtige pusletaske til dig og din baby. Uanset om du leder efter en pusletaske eller en puslerygsæk i lækre materiale, flotte prints eller simple designs, så har vi noget til dig. Så skal du bevæge dig væk fra puslebordet derhjemme, så kig her.


Pusletasker i stilrent design

At blive forælder betyder ikke at man nødvendigvis skal gå på kompromis med stil og design når man skal investere i det udstyr, det kræver at blive forælder. En pusletaske skal selvfølgelig være funktionel og komfortabel at anvende, først og fremmest, men de fleste vægter også et flot design højt. Hos Pixizoo forhandler vi et bredt udvalg af pusletasker i neutrale farver, forskellige materialer som stof og læder, og simple designs.

Mange af vores pusletasker er designet til også at kunne anvendes som en helt almindelig taske, ligeledes har vi sørget for at udvælge pusletasker i et så enkelt design, at de sagtens kan bruges af både mor og far. Hvis du søger en pusletaske i en flot farve eller mønster, så er det selvfølgelig også at finde på shoppen. 

I vores sortiment finder du pusletasker fra brands som Journal Five, DAY Birger et Mikkelsen og Tiny Republic. Fælles for dem alle, er, at de kombinerer smart design med høj funktionalitet og kvalitetsmaterialer, så du kan anvende din taske i mange år.

Uanset smag og præference kan du helt sikkert finde en pusletaske der kan opfylde dine behov og ønsker til både funktioner, design og prisklasse.

Nødvendige funktioner og egenskaber 

Til trods for, at vores pusletasker kommer i et væld af forskellige stilarter, så har samtlige modeller det til fælles, at de er fremstillet i en lækker kvalitet og udstyret med mange funktionelle detaljer. Den perfekte pusletaske skal kunne rumme både bleer, stofbleer, skiftetøj, sutter og sager til både baby og forælder. I en god pusletaske er der masser af plads og god ruminddeling med både lommer der lukkes med lynlås og åbne rum der inddeles med elastikbånd, så du nemt kan finde de ting du har med på farten, uden at de rasler rundt nede i tasken.

 

I mange af vores pusletasker med følger pusleunderlaget, og er integreret på en måde så det ikke optager alt for meget plads i pusletasken. Ligeledes har flere af vores pusletasker termorum til en vandflaske eller sutteflaske som er isoleret til at holde temperaturen og til at sørge for at der ikke kommer vand, kaffe, eller mælk i hele pusletasken hvis uheldet skulle være ude.

Forskellige typer af pusletasker og puslerygsække

Det er værd at overveje hvilke type pusletaske der passer bedst til dine behov. Vi har både klassiske pusletasker med hank og skulderstrop, så pusletasken kan bæres i hænderne eller som crossbody.

Synes du ikke om denne type pusletaske kan du også finde puslerygsække som gøre det muligt at bære pusletasken på ryggen, hvis du har brug for at have hænderne fri eller ikke ønsker at montere din pusletaske på styret. Faktisk kan du også finde pusletaske der kombinerer alle tre muligheder, hvor der altså både er remme til at bære pusletasken som rygsæk, crossbody eller i hænderne vil brug af taskens hanke.

Gode råd til at finde den perfekte pusletaske

Der er mange forskellige funktioner og egenskaber man skal forholde sig til, når man finde den helt rigtige pusletaske. Vi har listet et par gode råd som kan hjælpe dig til at vælge præcis den taske der opfylder dine behov. 

Rummelighed, størrelse og ruminddeling: Gå efter en pusletaske med mange rum. Det gør det nemmere for dig at organisere alle dine ting og holde din egne ting adskilt fra dit barns. Med en pusletaske af en hvis størrelse kan du opbevare dine ting som telefon, pung nøgler osv. så du ikke skal slæbe rundt på to tasker. Men en stor pusletaske har du også mulighed for at anvende den hvis i skal være afsted i mere end bare et par timer, hjemmefra.
Pusletasker med tilbehør: Gå efter en pusletaske med et tilhørende pusleunderlag, som er let at rengøre. Til flere af vores pusletasker medfølger der stropper og skulderrem som gør det muligt at bære tasken på forskellige måder, disse kan oftest afmonteres så du selv kan tilpasse hvordan du ønsker at anvende din pusletaske. 

Kvalitet og materiale: Gå efter en slidstærk pusletaske i et materiale af høj kvalitet. Du vil nærmest komme til at anvende din pusletaske hver eneste dag så det er en fordel at investere i en pusletaske af høj kvalitet. Så kan du også anvende den hvis du skal have flere børn eller give den til venner, familie eller donere den til genbrug, når du er færdig med at anvende den. Dog er det værd at huske at mange pusletasker også kan anvendes som almindelige tasker. Fjern pusleunderlaget og så har du en super fin taske der kan anvendes i lang tid efter dit barn ikke skal pusles længere. 
 

Anvendelighed: Som nævnt er det værd at overveje hvilke behov du har for din pusletaske. Hvis den skal fungere som både din taske til dine personlige ejendele og som pusletaske, selvfølgelig, er det en fordel at pusletasken er nem at åbne og at der eksempelvis er sidelommer eller lynlås lommer uden på taske, så du nemt kan komme til de ting du har brug for når du er på farten og skal jonglere både baby, pusletaske og klapvogn eller barnevogn.