Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

PUMA

PUMA

Puma er et velkendt tysk mærke verden over. Virksomheden producerer både sko, tøj og udstyr til sport, men har dog især været god til at lave Puma sko af høj kvalitet til atleter i forskellige sportsgrene. Her på siden kan du finde Puma tøj og sko til dit barn, uanset om det er mode- eller løbesko, du er på udkig efter.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Puma’s historie

Brødrene Adolf og Rudolf Dassler startede deres eget skomærke i deres mors vaskerum i deres hjemby Herzogenaurach, som ligger i Tyskland. De kaldte deres virksomhed for The Dassler Brothers Sports Shoe Company. Virksomheden var i vækst, som skyldes både deres håndværk og sælger evner. De to brødre kunne dog ikke finde ud af det med hinanden, og i 1947 gik de hver til sit. Adolf som også blev kaldt for Adi, skabte virksomheden Adidas, hvilket er en sammentrækning af for- og efternavn. Rudi grundlage Ruda, men skiftede senere navn til Puma. I dag er virksomheden et populært mærke verden over, og har samarbejdet med store kendisser, som Selena Gomez, Rihanna og Kylie Jenner.       

                                                                                                 

Puma sneakers

Kunne du godt tænke dig et par sko til dit barn, som har høj komfort, så vil dit barn helt sikkert blive glad for et par Puma sneakers. Det er vigtigt at have et par gode sneakers til dit barn, da de ellers kan udvikle varige skader. Puma sneakers børn har et flot design, og rigtig god komfort. Hos Pixizoo har vi et varierende udvalg af de populære sko – Du kan finde sorte, hvide eller andre smarte farver, som med garanti kan passe til dit barns garderobe. Når du køber sko til dit barn, skal du huske, at der skal være ca. 1-1,5 cm. voksetillæg, da dit barn skal have plads til at kunne strække tæerne, samtidige med at der også skal være plads til at de skal kunne vokse.

                                                                                          

Sports- og modetøj til børn

Du er havnet det helt rigtige sted, hvis du godt kunne tænke dig smart sports-og modetøj til dit barn. Selvom Puma er kendt for at lave sko af høj kvalitet, har de også formået at være et af de foretrukne brands indenfor tøj. Du finder et stort udvalg af tøj fra brandet, som både kan bruges, når dit barn skal dyrke sport eller er på vej i skole – Det er nemlig ikke kun sportstøj, som er populært fra Brandet. Du kan finde en sej Puma trøje til enten en pige eller dreng, og der er både store og små str. Du kan f.eks. finde en t-shirt med et smart Puma logo.

                                                                       

Tilbud og rabatter

Hos Pixizoo er der ofte gode tilbud og rabatter, så hold øje med vores side eller tilmeld dig nyhedsbrevet, så er du sikker på ikke at gå glip af noget. Hos Pixizoo vil vi gerne give dig en række fordele, når du handler hos os, derfor har vi 365 dages returret - Det betyder, at hvis varen er i dens originale emballage, og varen stadig er på lager, er du velkommen til at bytte den. Har du yderligere spørgsmål, kan du læse ofte stillede spørgsmål under kundeservice her.