WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUD HER

Pusleborde

Et godt puslebord er uundværligt i de første år af dit barns liv. Og regner du med at få mere end ét barn, kan det godt betale sig at investere i et puslebord af robust kvalitet, der kan holde til at blive brugt i mange år. Vi har et væld af pusleborde, så du kan finde det rette, uanset om du leder efter et væghængt eller fritstående.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Hvilket puslebord skal jeg vælge?

Det er vigtigt, at du forinden har gjort dig overvejelser om, hvor puslepladsen skal være i hjemmet. Det har nemlig ofte indflydelse på, hvilken pusleplads, der passer til hjemmets behov. Skal puslepladsen være på dit barns værelse, er du måske ude i et fritstående bord, der kan flyttes rundt efter behov. For eksempel har vi de populære Cam Cam pusleborde eller Sebra pusleborde, der er stilfulde og praktiske i brug. 

Der findes væghængte pusleborde, hvis man har småt med gulvplads eller hvis puslepladsen skal indrettes på et mindre badeværelse. Du vil eksempelvis kunne finde Baby Dan pusleborde, der er godkendt til vådrum og derfor oplagt at placere på badeværelset. 

Hos Pixizoo kan du finde præcis det, som passer til lige nøjagtig din families behov.

      

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Med et fritstående puslebord får du en meget bedre arbejdsstilling, da du skåner både din ryg og dine arme, og den er derfor uundværlig i enhver børnefamilie. 

Vælger du en pusleplads, der skal hænges på væggen, er det meget vigtigt, at du husker, at den skal placeres i den rigtige højde for dig. Puslepladsens højde skal helst ikke belaste hverken din ryg eller dine arme, fordi at du i løbet af dit barns første år kommer til at skifte mange bleer, og dermed også vil bruge en del tid ved puslepladsen.

      

Gør puslebordet til en hyggekrog

Selvom det er et praktisk anliggende, at pusle dit barn, er det også en god anledning til en hyggestund. Du kan nemt indrette puslehjørnet på en måde, som skaber rammerne for et behageligt og trygt bleskift.

Til puslekrogen er det godt at vælge en puslepude med runding, så dit barn ligger sikkert og trygt - dette vil også give dig ro i maven, når du skifter dit barn. På vores side med puslepuder, vil du den rette til puslepladsen i jeres hjem. Derudover kan du vælge at hænge en uro til baby eller en anden slags stimulerende babylegetøj over pladsen. Dette kan være med til at aflede dit barns opmærksomhed, hvis dit barn ikke er enig i, at det er pusletid eller bare stimulere dit barn under puslingen. 

Det er ofte de små detaljer, der gør hele forskellen. Og med disse små fifs kan du nemt skabe plads til hyggelige stunder med dit barn under pusletiden. 

      

Topkvalitet i både produkter og kundeservice

Her i Pixizoo bestræber vi os på at være konkurrencedygtige, ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en rar oplevelse. For os handler det kort sagt om at kunne yde god kundevejledning i øjenhøjde. Vi ved, at det som nybagt forælder kan være en kæmpe udfordring at finde rundt i det store hav af mærker og produkter. Så skulle du være blot det mindste i tvivl om dit valg af puslebord, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 88 88 74 15 eller på [email protected] Her sidder vores kompetente og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×