Pixizoo har fødsesldag! ☀ Shop de skarpe tilbud her >

Mærke
 1. ARTIN (1)
 2. CARRERA (8)
 3. SCALEXTRIC (1)
Alder
 1. 5 år+ (2)
 2. 6 år + (4)
 3. 8 år+ (4)
Pris
 1. kr66
  kr599

Racerbaner

Racerbaner er en klassiker inden for legetøj og har været det siden far var barn – både de helt mindste og de lidt større begejstres af de små modelbiler, der ræser rundt. Der ligger utrolig mange timers sjov, spas og konkurrence i en racerbane for hele familien. Børnene kan komme og ud køre med alle sine yndlingsfigurer fra Paw Patrol, Minions og mange flere. Det handler om hvem, der kommer først! Se hele vores store udvalg af racerbaner til børn herunder.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Racerbaner sikrer underholdningen

En god racerbane har alle dage været et sikkert hit hos både drenge og piger, de fleste børn og barnlige sjæle kan være med – det er bare at sætte bilen på plads og lade fantasien styre. En racerbane kan også redde dagens underholdning, hvis det danske vejr skulle begrænse børnenes muligheder for udendørs leg. En god racerbane sikrer dine børn god underholdning lige meget, hvilken årstid det er. Et godt indendørs alternativ kan være guld værd for enhver forældre, når vejret ikke arter sig, som man kunne håbe på. Et godt ræs er en god mulighed for en sjov og social leg, hvor en hel flok børn kan være med til at lege på samme tid.  

 

Også for de mindste

En af de store fordele ved en god racerbane er, at de fleste børn kan være med, helt ned til de mindste. Lige fra de kan holde en controller kan de være med og ræse derud af med deres yndlingsfigurerer som Mario, Paw Patrol, bilerne fra Cars og mange flere. Vi har racerbaner helt ned til 3 års alderen. Hos Pixizoo har vi også et stort udvalg til de lidt større børn, der gerne vil flyve derud af i deres yndlingsbiler som Porsche, Lamborghini, Mercedes, Audi og mange andre. Vores største baner kan bruges helt op til +10 års alderen, så en god racerbane kan blive et langtidsholdbart legetøj. Vi har et bredt udvalg, der opfylder de fleste ønsker og behov.

 

Racerbaner i lange baner

Det er ikke kun sjovt at ræse derud af med de fede biler, børnene kan også få noget ud af at være med til samle banen. At give sig i kast med at samle sin egen bane kan hjælpe dit barn med at udvikle sin finmotorik og logiske sans i processen. En udfordring, der kan være med til at styrke dit barns udvikling og ikke mindst fantasi. På denne måde kan man på en sjov og underholdende måde kombinere læring og leg.

 

Bredt udvalg af racerbaner hos Pixizoo

Her hos Pixizoo er du altid sikret et stort og flittigt opdateret udvalg, så du kan finde den helt rigtige racerbane til dine børn. Hos Pixizoo garanterer vi også, at du får den bedste pris på markedet, vi tilbyder nemlig prismatch på alle vores produkter. Med vores fordelsklub Pixizoo Plus kan du også få gratis levering og mange andre fordele. Der kommer hele tiden flere fordele til. Dig og dine børn er også altid velkomne til at besøge vores fysiske butik, hvor I kan udforske vores store udvalg og finde det helt rigtige legetøj til dig og dine børn.