Op til 50 % på Voksi køreposer | Begrænset antal - Slå til nu! | Se dem her

Lagerstatus
 1. På lager (34)
 2. Forlænget leveringstid (10)
Farve
 1. SortSort (9)
 2. GråGrå (6)
 3. HvidHvid (22)
Mærke
 1. BABY DAN (37)
 2. HAUCK (3)
 3. SF1 (4)
Pris
 1. kr67
  kr849

Sikkerhedsgitter til børn

Med et sikkerhedsgitter til børn kan I skabe den tryghed i hjemmet, I har brug for. Det kan være som afskærmning ved trappen eller foran pejsen, hvor I vil være sikre på, at barnet ikke kommer til skade. I kan også sammensætte sikkerhedsgitteret til en fed kravlegård, hvor barnet kan tumle og lege, og I kan være trygge ved at have sat sikre rammer for legen.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Sikkerhedsgitter til børn i forskellige udformninger

Pixizoo er din sikre leverandør, når du søger et sikkerhedsgitter til hjemmet, der kan skabe trygge rammer for barnet i dets leg, om det er på trappen, foran pejsen eller i vild vigør på stuegulvet. Vi har samlet de bedste sikkerhedsgitre til børn fra en række producenter her på siden, som vi kan stå 100 % inde for. Du kan være helt tryg ved, at alle gitre her på siden er i høj kvalitet og udformet korrekt efter gældende sikkerhedsregler som minimum.

Gå på opdagelse i det brede udvalg her på siden og find det sikkerhedsgitter, der passer perfekt i størrelse og design til jeres behov. Du får ro i sjælen med gitrenes smarte funktioner og nemme håndtering, der vil være en kæmpe hjælp i en travl hverdag. Du kan umuligt have øjnene alle steder på alle tider, så det gode sikkerhedsgitter kan være en vigtig hjælp, mens barnet stadig er i en alder, hvor det lærer, at pejsen og trappen gør ’av-av’. 

Anvend dit gitter som afskærmning, rumdeler eller kravlegård

Alt efter størrelse og placering kan det enkelte sikkerhedsgitter bruges til at afspærre større eller mindre områder, så du kan skabe de tryggest mulige rammer i hjemmet. Monter og juster nemt og tilføj forlængere eller ekstra sammenføjninger, så det sikkerhedsgitter, du vælger, passer perfekt til jeres hjem og jeres behov for afskærmning.

Ingen ønsker at opleve deres barn komme til skade på trappen eller ved at brænde sig på ovnen eller i pejsen, og samtidig er det stort set umuligt at holde øje med barnets ageren hele tiden. Derfor er det gode sikkerhedsgitter til børn en tryg ven af hjemmet. Lad det skærme for potentielle farer som gitter for trappeopgangen, i døråbninger, som afskærmning foran brændeovnen eller sat sammen som en kravlegård – I finder den løsning, I har behov for, her på siden.

Vil du føje lidt ekstra hygge til kravlegården, så er denne fine kravlegårdspude fra Baby Dan et helt perfekt match til sikkerhedsgitteret af samme navn.

Baby Dan gitre er din garanti for kvalitet og tryghed

Baby Dan, som er en af de største leverandører af sikkerhedsgitre her hos Pixizoo, har udviklet en lang række sikre og praktiske gitre med et væld af anvendelsesmuligheder. Du kan frit gå på opdagelse i udvalget her på siden og læse nærmere om hvert enkelt sikkerhedsgitter til børn, så du kan få afklaring på, hvorvidt det vil passe ind hjemme hos jer. Du finder også en lang række forlængere og sammenføjninger, der passer specielt til Baby Dan gitrene, så du kan skræddersy den perfekte løsning for jer personligt.

Hvert sikkerhedsgitter til børn fra Baby Dan er udformet i robuste materialer med sikker lås og vægbeslag, der sikrer stabilitet. Du får tryg børnesikring og brugervenlig håndtering i ét smart produkt, uanset hvilken Baby Dan variant, du vælger.

Find et praktisk og smart sikkerhedsgitter til børn hos Pixizoo 

Vi tager dit barns sikkerhed alvorligt, og derfor tilbyder vi det bedste af det bedste inden for sikkerhedsgitre til børn. Find gitteret til brændeovnen, pejsen, døren, trappen eller kravlegården og skærm dit barn for potentielle farer. Et sikkerhedsgitter til børn er en effektiv og smart løsning til hjemmet, der skaber tryghed for alle parter. Tilpas med ekstra sektioner, du køber separat, og få den sikkerhed, I har brug for derhjemme, uanset placering.

Er du mest til den klassiske hvide eller en elegant sort variant? Du finder begge dele her hos Pixizoo. Køb online eller oplev, hvordan sikkerhedsgitteret virker i Pixizoo butikken, hvor du rigtigt kan mærke efter, om det passer til jer. Vi giver altid gerne et godt råd med.

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×