3 for 2 - Vi giver den billigste gratis | Se udvalg

Sikkerhedsgitter til børn

Et sikkerhedsgitter til børn skaber den tryghed i hjemmet, som I har brug for. Det kan være som afskærmning ved trappen eller foran pejsen, hvor I vil være sikre på,
at jeres barn ikke kommer til skade. Et sikkerhedsgitter til børn er en effektiv og smart løsning til hjemmet, der skaber tryghed for hele familien. Vi har et fint udvalg så lad dig endelig inspirere!

alle sikkerhedsgitre presmonteret gitre skruemonteret gitre
gitre forlængere kravlegårde

Sikkerhedsgitter til børn i forskellige udformninger

Pixizoo er din sikre leverandør, når du søger et sikkerhedsgitter til hjemmet, der kan skabe trygge rammer for dit barn. Vi har samlet de bedste sikkerhedsgitre til børn fra en række producenter her på siden, som vi kan stå 100 % inde for. Vi har blandt andet en hel kategori med Baby Dan sikkerhedsgitter lige her, og du kan være helt tryg ved, at alle gitre her på siden er i høj kvalitet og udformet korrekt, efter gældende sikkerhedsregler som minimum.

Der kan opstå behov for et sikkerhedsgitter hvis I for eksempel har en trappe. Du får ro i sjælen med gitrenes smarte funktioner og nemme håndtering, som vil være en kæmpe hjælp i en travl hverdag. Du kan umuligt have øjnene alle steder på en gang, så det gode sikkerhedsgitter kan være en vigtig hjælp, mens dit barn stadig er i en alder, hvor det lærer, at pejsen og trappen gør ’av-av’. 

Anvend dit gitter som afskærmning, rumdeler eller som kravlegård

Alt efter størrelse og placering kan det enkelte sikkerhedsgitter til børn bruges til at afspærre større eller mindre områder i jeres hjem. Søger du en enkel og nem løsning, som hverken kræver boremaskine eller tid til at opsætte, så vil du elske en af de presmonteret gitre.
Det sættes blot op i spænd i enten en døråbning, eller mellem to vægge, hvilket gør det til en meget overskuelig løsning, som med sikkerhed vil gøre hverdagen nemmere.

Er du mere til en multifunktionel version med flere anvendelsesmuligheder, så vil en af de skruemonteret gitre være perfekte til dit behov. Her får du en større afskærmning til fx brede og irregulære døråbninger, eller måske vil du bruge den som en kravlegård?
Du har muligheden for at udvide på størrelsen efter behov, og på de fleste versioner er der også en låge.

Baby Dan gitre - din garanti for kvalitet og tryghed

Baby Dan, er en af de største leverandører af sikkerhedsgitre her hos Pixizoo, og har udviklet en lang række sikre og praktiske gitre med et væld af anvendelsesmuligheder, og de kan sågar også anvendes som kravlegård.

Du finder derudover en lang række forlængere og sammenføjninger, der passer specielt til Baby Dan gitrene, så du kan skræddersy den perfekte løsning til jer.

Hvert sikkerhedsgitter til børn fra Baby Dan er udformet i robuste materialer med sikker lås og vægbeslag, der sikrer stabilitet. Du får tryg børnesikring og brugervenlig håndtering i ét smart produkt, uanset hvilken Baby Dan variant, du vælger.

 Find et praktisk og smart sikkerhedsgitter til børn hos Pixizoo 

Vi tager dit barns sikkerhed alvorligt, og derfor tilbyder vi det bedste af det bedste inden for sikkerhedsgitre til børn. Find gitteret til brændeovnen, pejsen, døren, trappen eller anvend det som en kravlegård, og afskærm dit barn for potentielle farer.
Køber du dit sikkerhedsgitter og tilbehør til dit barn hos os, er der fri fragt for over 699 kr., og vi tilbyder desuden prismatch – dvs. skulle den vare du lige har købt, blive sat ned indenfor 7 dage, så refunderer vi differencen.