Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Sleepbag

Pris
  1. kr179
    kr2599

Sleepbag

Sleepbag er et dansk firma, der producerer babysoveposer til den kræsne og bevidste forbruger. Sleepbag, der har hovedsæde i Horsens, fremstiller soveposer, der passer til tidens tendenser og fokus på høj kvalitet. Med en teknologi der også benyttes i NASA er Sleepbag nyskabende og vil gå langt for at gøre det komfortabel for din baby og praktisk for dig. Udforsk Sleepbags bud på babysoveposer lige her!

SLEEPBAG - DANSK DESIGNEDE BABYSOVEPOSER

Sleepbag er dansk-designede babysoveposer. Soveposerne er lavet af de bedste materialer og teknologier, og er både funktionel og lækker. Babysoveposen kan bruges af nyfødte og helt op til tre-årige, da den kan foldes i forskellige størrelser. Sleepbag designer og udvikler deres egne produkter, fra hovedsædet i Horsens.

 

Sleepbag bruger højteknologiske og åndbare materialer, som bruges til topklasse sportsudstyr og sågar bruges af NASA astronauter - så hvis der skulle være en dansk mulighed for at vippe Voksiposen af tronen, er Sleepbag den rette til at gøre det! Teknologien hedder Outlast Adaptive Comfort og blev oprindeligt udviklet til NASA - i bund og grund regulerer den temperaturen i baybsoveposen ved absorbere, holde på og frigive overskydende varme, og sikrer dermed en ideel søvnoplevelse for din baby. Du kan læse mere om teknologien her.

 

Sleepbag lever naturligvis op til gældende sikkerhedskrav, og giver din baby et trygt og kendt sted at sove - selv på farten! Hos Pixizoo fører vi også de tilhørende bæreplader, så babysoveposen nemt kan puttes i og tages op af eks. en barnevogn. Sleepbag er blot en af vores mange kvalitetsmærker, så kig dig omkring og bliv inspireret!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×