Babyboom! Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Shop her >

Sleepbag

  

Sleepbag er et dansk firma, der producerer babysoveposer til den kræsne og bevidste forbruger. Sleepbag, der har hovedsæde i Horsens, har fokus på høj kvalitet og fremstiller soveposer der passer til tidens tendenser. Med en teknologi der også benyttes i NASA, er virksomheden nyskabende, og vil gå langt for at gøre babysoveposerne komfortable for din baby og praktisk for dig. Udforsk Sleepbags bud på babysoveposer lige her!
    

Sleepbag – Dansk-designede babysoveposer

Sleepbag er dansk-designede babysoveposer, som er lavet af de bedste materialer og teknologier. Babysoveposerne fra Sleepbag er både funktionelle og lækre, og kan bruges af nyfødte og helt op til 3-års alderen, da den kan foldes i forskellige størrelser. 

Babysoveposerne er fremstillet i åndbare materialer og foret med det blødeste plys, som er med til at sikre, at barnet altid har det lunt og godt, når det ligger i soveposen. Hvad bedre er, så kan hele soveposen vaskes og tørretumbles, hvilket betyder, at den er let at holde ren. Brug babysoveposen som lift, kørepose, aktivitetstæppe eller legetæppe. Du kan læse meget mere om Sleepbag og deres produkter her. Du kan også se vores udvalg af de populære Sleepbag køreposer her.

    

Produceret med højteknologiske teknologier 

Sleepbag bruger højteknologiske og åndbare materialer, som bruges til topklasse sportsudstyr og som sågar bruges af NASA-astronauter. 

Teknologien der bliver benyttet, er materialesammensætningen TEMNI Technology, der oprindeligt blev udviklet til NASA. Teknologien isolerer mod kulde, uanset hvordan du bruger din babysovepose. I bund og grund regulerer den temperaturen i babysoveposen ved at absorbere, holde på og frigive overskydende varme, og sikrer dermed en ideel søvnoplevelse for din baby. 

Babysoveposerne lever naturligvis også op til de gældende sikkerhedskrav og er nøje sikkerhedstestet i samarbejde med Teknologisk Institut i Danmark. Mangler du en kørepose/sovepose til køreturen? Så tag et kig på de testvindende Sleepbag byCar køreposer til autostole her.

    

Få flere funktioner med Sleepbag

Når du har en babysovepose fra Sleepbag, har du mulighed for at tilkøbe dig nogle ekstra funktioner i form af en bæreplade med justerbare læderstropper, så soveposen kan benyttes som en blød babylift, og et sæt legestænger, som man blot knapper på babysoveposen, så den kan bruges som aktivitets- eller legetæppe. 

Sleepbag producerer også babytæpper- og lagner til babysoveposen, så man blandt andet slipper for at skulle vaske hele soveposen, når der skal et rent lagen til. Lagnerne kan blot sættes fast i soveposen med et smart velcro-system. Et vådliggerlagen er også at finde, så du behøver ikke bekymre dig om små uheld, når den lille ligger i soveposen.   

Babytæpperne er også en god supplering til at holde din baby ekstra varm, og kan samtidig benyttes både ude og inde.  

     

Køb hos Pixizoo.dk

Her på Pixizoo.dk har vi et bredt udvalg af både babysoveposerne, bærepladerne og legestængerne samt babylagner og –tæpper. Vi ønsker at give dig en god og tryg købsoplevelse, så vi hjælper dig gerne hele vejen, hvis der skulle opstå spørgsmål eller problemer. Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. 

Vi tilbyder desuden prisgaranti og prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder produkterne billigere et andet sted, matcher vi gerne prisen, så du får den til den billigste pris. God fornøjelse med at finde den helt rette babysovepose, der passer til dine og dit barns behov. Find hele vores sortiment af køreposer her.