FLASH SALE ER SKUDT I GANG! | Gør et kup her >

Spider-Man poncho - 60x120cm

Udgået

Vi beklager, men produktet er desværre udgået og vi har ikke flere på lager.

Bliv eventuelt inspireret, og se alternativer længere nede på siden

Produktbeskrivelse
  • Poncho med Spider-Man
  • Mål: 60 x 120 cm
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vask: Normal 60ºC

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Spider-Man poncho

Hvad er federe, end at have en poncho med sin yndlings superhelt? Og nu er det muligt med denne ultra seje poncho, der er prydet med den legendariske superhelt Spider-Man! Spider-Man, der i virkeligheden er Peter Parker i forklædning, blev bidt af en radioaktiv edderkop. Som følge af det fik han superhelte kræfter, der blandt andet gør, at han kan klatre på vægge, besidder edderkoppesans, og har en styrke ud over det sædvanlige. Peter Parkers onkel sagde engang at  “med store kræfter følger et stort ansvar”, og derfor bruger han sine superkræfter til at bekæmpe det onde med. 

Lad dit barn ligge på håndklædet, og drømme sig langt væk til New York, hvor Spider-Man hurtigt svinger fra bygning til bygning med spindelvæv, og kæmper mod superskurke som Dr. Octopus og Den Grønne Gnom. På håndklædet ser man Spider-Man i sin røde, blå og sorte superheltedragt, klatrende og lige ved at skyde med spindelvæv. 

Dit barn vil helt sikker elske at kunne iklæde sig denne vilde poncho, når turen går til svømmehallen eller stranden. 

Ponchoen er kontrolleret for sundhedsskadelige stoffer. Dette giver dig som forbruger vished om, at produktet er ufarligt for dit barn at bruge. Ponchoen er i høj kvalitet, og slidstærkt for at give dit barn en poncho, der kan holde i rigtig lang tid.

Vaskeanvisning: Normal vask ved maks 60 grader

Specifikationer
  • Varenummer: 8435507813075
  • Mærke: LICENS