• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder
Relevans
Mærke
Nulstil
Pris
Nulstil
104,00
349,00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Lad dig inspirere af alle fordelene ved højstolen  

Det er både hyggeligt og praktisk at have en højstol til dit barn. Når hele familien sidder ved bordet, er det hyggeligt at have børnene siddende i en højstol, så de når bordhøjden og kan være selskabelige med resten af familien. Ved hjælp af stolen vil dit barn også spise med jer i øjenhøjde, og lære af jer voksne ved nysgerrigt at observere, hvordan I spiser. Når dit barn er klar til at spise mad, så er den nærmest uundværlig. Det giver dit barn et sikkert sted at eksperimentere med maden og alle de nye smage, som de nu skal til at lære at kende. Du får også nemmere ved at støtte og holde øje med barnet under spisningen. 

 

Hvordan vælger jeg den rigtige højstol?  

Vores online shop er fyldt med højstole, og de kan fås i et meget varieret udvalg både i forhold til design, kvalitet og pris. Men det kan være svært at gennemskue, hvilken højstol du skal vælge. Der er flere vigtige parameter –  sikkerheden skal være i top, men også stolens ergonomi og rengøring kan have stor betydning. Dit barns mad vil med garanti sidde fast i stolens kroge og små revner. Hold derfor altid øje med om stolen har områder, der er svære at rengøre. Det er yderligere en rigtig god idé at vælge en stol, som er robust og holdbar nok til at den lille bruger den dagligt. Finder du en stol i lidt bedre kvalitet, så vil du opleve, at det bedre kan betale sig med tiden, og at dit barn samtidig sidder bedre. 

 

Nogle modeller er ideelle til at have derhjemme og nogle er lette at tage med, når I skal på besøg hos andre. Det smarte er nemlig, at nogle af stolene ikke vejer ret meget, og kan skilles fra hinanden, så de let kan transporteres, når I er på farten. Flere af stolene kan også bruges i flere år og tilpasses til barnets udvikling. Det er en rigtig smart funktion, idet du slipper for at skulle investere i en ny efter kort tid. Det kommer an på den enkelte model, hvor lang tid dit barn kan få glæde af stolen. Nogle modeller kan bruges indtil dit barn er 3 til 4 år, mens andre højstole holder hele barndommen –  ja faktisk, kan de sågar bruges af en voksen. De højstole, som kan anvendes i rigtig mange år, er dem, hvor det er muligt at justere sædehøjde, sædedybde og fodstøtten, så stolen altid følger med dit barns udvikling. 

 

Smart tilbehør du ikke kan undvære  

I vores sortiment finder du også tilbehør til højstole. Når barnet er helt spæd, vil det med flere af stolene være nødvendigt med en indsats, indtil barnet har lært at sidde selv. Der fås også mange forskellige varianter af behagelige hynder og puder til stolen, så dit barn altid sidder komfortabelt og blødt i stolen, og som samtidig let kan vaskes i vaskemaskinen. Ved flere af vores stole er det også muligt at tilkøbe et bakkebord, som klikkes på stolen, så barnet får sit eget bord. Dette er især ideelt til små børn, som endnu ikke kan nå spisebordet fra højstolen. Det er også supersmart med et aftageligt klikbord, fordi stolen kan bruges på forskellige måder, og hvis det ønskes, kan bordet altid klikkes af, så stolen kan komme helt ind til spisebordet. Det vil bringe familien endnu tættere sammen under spisningen.  

 

Altid lave priser og god service 

Vores mission er at hjælpe nye forældre i hele landet, og vi bestræber os på at være konkurrencedygtige ikke blot på priserne, men også den service, som vi tilbyder vores kunder. Her hos Pixizoo har vi et bredt udvalg af højstole, som yder optimal støtte og er af høj kvalitet. Blandt de mest populære stole finder du vores Leander stol, KAOS stol og Maxi-Cosi stol. Lad dig inspirere af vores brede sortiment  –  du vil med garanti finde en, der matcher både dit og dit barns behov til den bedste pris. Vores modeller fås i flere forskellige farver, designs og med hver deres smarte funktioner. Du finder for eksempel modeller i lyserød eller grøn, men der er også mere neutrale farver såsom hvid eller sort.  

 

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten, på vores kundeservice på telefonnummeret: 88 88 74 15 eller på kundeservice@pixizoo.dk. Her sidder vores servicemindede og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste stol til dig og dit barn.