Crazy Days - Vanvittige priser

Størrelse
 1. (1)
 2. XL (1)
Mærke
 1. ERGOBABY (1)
 2. FIDELLA (2)
 3. MOBY (2)
Farve
 1. GråGrå (1)
 2. SortSort (2)
Pris
 1. kr200
  kr630

Strækvikle

Elsker du også at lave mad med begge hænder? Eller har du et særlig sensitivt barn, som har brug for ekstra nærhed, når I er ude? Eller har du bare brug for at have dit barn tæt på. Så er en strækvikle muligvis noget for dig. Vi har samlet et udvalg af lækre vikler til dig og dit barn. 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Strækvikle, hvad går det ud på?

En strækvikle er det oplagt redskab til at bære på din nyfødte lille guldklump, hvis du både vil have nærhed og begge hænder fri. Desuden er en strækvikle et super redskabt, hvis det er første gang du kaster dig ud i at bære dit barn på den måde. 

 

Som navnet antyder, består en strækvikle af et langt stykke stof, som er omkring 5 meter. Det lange stykke stof er mere eller mindre strækbart. Der kan dog være stor forskel på hvor elastisk stoffet føles. Den eneste regel der er, er at stoffet er strækbart i diagonalen – det er nemlig her magien opstår, som gør dem nemme at bruge – også selvom du er alene hjemme.

 

Mange forskellige typer 

Det smarte ved strækviklen er, at du kan bruge den, lige fra guldklumpen kommer ud af maven. De mange forskellige typer strækvikler gør, at du nemt kan tilpasse elasticitet efter hvad du og dit barn har brug for. 

 

Har du et lille præmature barn, kan det være en fordel at vælge en meget elastisk vikle, da de helt fra små har brug for at blive båret meget nænsomt. Den forskellige elasticitet i de forskellige materialer bliver en fordel for dig i takt med, at dit barn vokser. Jo ældre barnet bliver, jo mindre i elasticitet har du brug for. 

 

Det findes også et stort udvalg at forskellige materialer, som er med til at påvirke hvor varm viklen vil være i brug. Nogle har også et ekstra lag stof, som gør viklen ekstra varm, og nogle oplever også en ekstra støtte i denne type vikle. 

 

Vælg den som passer til dig 

Det findes mange forskellige systemer, som du kan bruge, når du skal bære dit barn. Og uanset hvilket system du vælger. Er det vigtigt, at du har gjort dig nogle grundtanker. 

 

1)   Hvor stort er det barn? Har du brug for at den er ekstra bred, og hvor meget elasticitet ønsker du? 

2)   Hvilken farve passer dig til dig og din garderobe? Du skal jo have den på som et stykke tøj 

3)   Har du krav til kvaliteten? Skal den være økologisk? 

4)   Skal der være udsmykning på stoffet? 

 

Uanset hvor du lander henne i din søge, så er det vigtigt, at du vælger en vikle, som passer dig selv, dit barn og dit brugsbehov. Så mærk efter i maven. 

 

Du kan også se vores store udvalg af andre typer bæresystemer

 

Køb din strækvikle hos Pixizoo

Når du køber din strækvikle hos Pixizoo er du altid sikker på, at du får den bedste pris. Vi tilbyder nemlig både prismatch og prisgaranti. Desuden har vi samlet et stort udvalg, så du nemt kan finde lige præcis den, som passer til dig. Vi har også en butik i Tilst ved Århus. Her har du mulighed for at komme og prøve et udvalg af vikle og bæresystem. Og vores søde personale står altid klar til at svare på spørgsmål.