Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Strømpebukser til børn

Strømpebukser er perfekt når dit barn skal lege og have det sjovt. De er dejlige behagelige, sidder som de skal og dit barn kan nemt tumle rundt i dem. Hos Pixizoo har vi et flot udvalg af strømpebukser som dit barn helt sikkert vil finde behagelige.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Sødt på den praktiske måde

Strømpebukser ser kun ikke sødt ud, men er også behagelige for dit barn at have på. I de første par år, er dit barn ved at udvikle sig motorisk. Baby strømpebukser giver god bevægelsesfrihed og gode muligheder for at udvikle dit barns motorik nemt og behageligt. Strømpebukser sidder også tæt, så der ikke nogen buksekanter der irretere, når de ligger ned og der er mindre risiko for de glider af. Alt sidder som det skal, hvilket især er praktisk når dit barn suser rundt. 

   

Vigtigt at huske

Når der skal vælges strømpebukser til dit barn, er det vigtigt at de passer til de små ben. Strømpebukser er som sagt praktiske fordi de sidder tæt, men det er vigtigt at de ikke sidder for stramt. De må gerne være lidt længere, så dit barn kan vokse lidt i dem. Hvilket materiale der bedst passer til dit barn er også en god ting at overveje. Hvis dit barn ofte sveder, kan uldne strømpebukser være en fordel. Er du interesseret i flere af fordelene ved uldtøj kan du læse vores blog om uldtøj og uldundertøj til babyer og børn 

   

Vores sortiment 

Her hos Pixizoo har vi flotte strømpebukser til enhver lejlighed. Fra mp Denmark har vi flere flotte farvede strømpebukser, som helt sikkert vil falde i din smag. Deres strømper er i høj kvalitet og vil med garanti holde til alle de eventyr dit barn skal på. Har du en baby der snart tager sit første skridt eller lige har gjort?. De populære GoBabyGo strømpebukser har skridsikre silikonedutter, som hjælper dit barn med at stå bedre fast. Strømpebukserne har både silikonedutter under fødderne og på knæene, og kan købes i mange flotte farver.  Med disse strømpebukser kan de barn nemmere kravle, tumle og gå over glatte overflader.