Crazy Days - Vanvittige priser

Sylvanian Families

Pris
  1. kr90
    kr140

Sylvanian Families

Sylvanian Families startede i 1985 og er et meget elsket brand. Virksomheden er baseret på 3 koncepter – Natur, familie og kærlighed. Tag med indenfor i en verden af små familier, som har deres helt egen personlighed. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige dyr, så du nemt kan finde en familie, som passer ind hjemme hos jer. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Sylvanian Families universet

Alle familierne fra Sylvanian Families bor i byen Sylvanian Village. Alle beboerne holder af naturens verden.  Hele konceptet er, at de forskellige familier og tilbehør dertil tager udgangspunkt i hverdagssituationer. Sylvanian Families har et stort sortiment, når det kommer til forskellige pakker, der hver indeholder hver deres aktivitet, hvor dit barn kan udforske forskellige måder at lege på og udvikle historier. 

 

Hvis du gerne vil læse mere om Sylvanian Families, så kan du hoppe ind på deres hjemmeside her.

 

Værdi til dit barn 

Familierne fra Sylvanian Families er legetøj, som altid vil være aktuelt for dit barn. Der er produkter til mange aldersgrupper. Med Sylvanian Families-produkterne indgår der både leg med dukker, indretning af huse, samle møbler og skifte tøj. Der er rig mulighed for at skabe sine egne historier, og kun fantasien sætter grænser for, hvilke eventyr dit barn skal på i Sylvanian Families-universet. 

 

Samtidig med at dit barns fantasi udvikles ved at lege med disse produkter, udvikles dit barns venlighed og kærlighed over for andre samt tanker og følelser. Dermed er rollespil en vigtig og sund del af dit barns udvikling, da sociale kompetencer tillæres gennem leg. 

 

Så hvis du gerne vil have dit barn leger i et univers fuld af venlighed og kærlighed, så bestil dine familier her hos Pixizoo.dk.

 

Vi har et stort udvalg! 

Vi har et stort udvalg af forskellige produkter fra Sylvanian Families. Alt du skal gøre er bare at vælge, om det skal være Familien Chokoladekanin, Familien Skumfidus, Familien Guldhamster eller en helt anden familie, du skal have med på eventyr. 

 

Du kan også vælge om din familie skal en tur til tandlægen, lege i deres træhus, ud og handle ind i supermarkedet eller på en køretur. Mulighederne er mange i Sylvanian Village. Hos Pixizoo forhandler vi både Sylvanian Families huse, campingvogne, værelser, møbler og meget mere.

 

Der er rigtig mange gode timer i legetøjet fra Sylvanian Families, og det bedste er at legen kan fortsætte evigt, for du kan nemlig udvide din by og din familie hele tiden. Det er dermed en oplagt gaveidé, da dit barn har mulighed for at samle sammen, så der kommer mest muligt sjov ud af legen. 

 

Køb dine Sylvanian Families produkter her

Bestil dine Sylvanian Families-familier og tilbehør her, så legen kan komme i gang. Vi har nemlig 100% tilfredshedsgaranti, så hvis varen ikke er helt som forventet, kan du altid sende det tilbage til os. Bare husk varen skal være i original emballage.

 

Vi er desuden meget stolte af vores 5 stjerner på Trustpilot, så imens du venter på dine varer, kan du hoppe ind og læse vores flotte anmeldelser.

 

Husk vi gerne vil give dig den bedst mulige oplevelse når du handler hos os, så derfor sidder vi klar i vores kundeservice til at besvare dine spørgsmål.