• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Babymoov pude

Babymoov pude - undgå fladt baghoved og skævheder

Den mest normale liggestilling for en baby er på ryggen. Og selvom denne stilling generelt anbefales, kan man desværre risikere, at barnet udvikler et fladt baghoved eller skævt kranie. Derfor kan det være en god idé at investere i en hovedpude mod fladt baghoved. Her kan du med fordel vælge en Babymoov pude, der er specifikt designet til at afhjælpe fladt baghoved og skævheder og sikre din baby øget komfort. De fleste hovedpuder fra Babymoov er designet som en slags skal med et hul i midten, der passer til din babys baghoved og hjælper med at holde en rund form. Denne slags kan både forebygge og aflaste skævhed og fladhed, og som oftest vil man allerede kunne se en forskel efter få uger. 

 

Det er ikke unormalt, at en baby har en foretrukken side at ligge hovedet på. Derfor kan det være en god idé at komme risikoen for skævt kranie og fladt baghovede i forkøbet og anvende en hovedpude mod fladt baghoved. 

Ergonomiske og bløde puder med høj komfort til din baby

Med en Babymoov pude er du sikker på at få en dejlig blød hovedpude, der er ergonomisk og komfortabel. Det er et fransk mærke, der går op i ergonomi, funktionalitet og design. Der er ligeledes stort fokus på barnets udvikling. Det gælder også deres udvalg af hovedpuder. En af de mest populære hovedpuder er Lovenest, også kendt som hjertepuden, der er formet som et hjerte. Denne hovedpude er designet af den franske børnelæge Dr. Manuel Maidenberg med fokus på at rette op på skævheder, fladt baghoved og sikre høj komfort. Derudover fås puderne i forskellige størrelser, f.eks. 0-3 mdr og 0-12 mdr. 

Ligeledes fås hovedpuderne i forskellige designs, farver og med forskellige funktioner. 

Brug din Babymoov pude overalt

Ønsker du en hovedpude med høj anvendelighed, kan du med fordel overveje en Babymoov pude. Den kan nemlig nemt medbringes og bruges i diverse sammenhænge. Du kan f.eks. bruge den i sengen, vuggen, klapvognen, barnevognen, på legetæppet eller i skråstolen.

En Babymoov pude behøves ikke kun at bruges i sengen - du kan bruge den lige, hvor du vil. Det gør selvfølgelig også, at hovedpuden måske skal rengøres mere end normalt. Men bare rolig - de kan sagtens tåle en tur i vaskemaskinen. Følg blot vaskeanvisningen.  

Find en ergonomisk Babymoov pude hos Pixizoo

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af babypuder til ethvert behov. Både til nyfødte og større babyer. Babymoov puder er især egnet til babyer, der har behov for støtte til nakke og baghoved. Mere specifikt kan sådanne hovedpuder være en fordel hos babyer, der sovet meget på baghovedet eller har en foretrukken side at ligge hovedet på. Det kan være vanskeligt at finde rundt i det store udvalg af hovedpuder til babyer. Du kan derfor med fordel tage fat i vores kundeservice for at høre nærmere om vores udvalg.