BLACK FRIDAY FORTSÆTTER | SE ALLE TILBUDDENE HER

×
-39%

Tiny Republic puslepude + Heybasic babybase puslepudeholder

Specialpris 599 kr

Pris: 998 kr

Spar 399 kr

Specialpris 599 kr

Pris: 998 kr

Spar 399 kr

Produktbeskrivelse
  • Sættet her indeholder
  • Heybasic Babybase puslepudeholder
  • Tiny Republic puslepude

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Puslepude fra Tiny Republic 

Her er en rigtig lækker puslepude fra Tiny Republic, som er lavet i lækkert og minimalistisk design, samtidig med den sikrer, at dit barn ligger godt og trygt når der skal skiftes ble. 

Puslepuden er lavet med et coated betræk i 100% bomuld, som desuden er OEKO-TEX®STANDARD 100 certificeret. En OEKO-TEX®STANDARD 100 certificering er din garanti for, at tekstilet er fri for skadelige stoffer og kemikalier. Du er dermed sikret at puslepuden her, er lavet i den bedste kvalitet for dit barn. Den vandafvisende overflade gør det desuden nemt at tørre puslepuden af. Hvis betrækket skulle trænge til en vask, er det nemt og hurtigt at tage af, og det kan vaskes ved 30 grader. 

Selve puden er lavet af polyurethan skum, som er komfortabelt for dit barn at ligge på. Derudover er puden designet med en uddybning, som gør det sværere for dit barn at trille ud over kanten, og den er dermed med til at gøre skiftningen lidt mere tryg.

Puslepuden fra Tiny Republic er lavet i standardmål, så den passer til de fleste pusleborde. 

Vi anbefaler altid vores kunder at vaske betrækket inden brug.

Heybasic BabyBase - Puslepudeholder 

Denne lækre holder til puslepuder er lavet af akryl-plexiglas, og passer til langt størstedelen af de nuværende puslepuder. 

Kanten hjælper puden med at stå fast på bordet, og samtidigt giver det også en øget tryghed, da skærmen virker som et værn i mod at barnet måske falder ud over kanten. Der er huller til skruer, hvis man vil være helt sikker på at basen er stabil! Basen må max. stikke 15 cm ud over en kant.

Kvalitetsprodukt til den sikkerhedsbevidste forældre. 

Vær opmærksom på, at puslepudebeholderen kommer i et beskyttelsesplast, som skal fjernes. Pladen skal desuden skrues fast i bodpladen. 

Specifikationer
  • Varenummer: 795853334166+503
Bedømmelser
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×