Spar 10% ekstra* | Kode: pix10 | Læs mere her

Spar 10% ekstra*. Kode: pix10

-38%

Tiny Republic tremmeseng Huxi 120x60 cm. hvid + Baby Dan Airlux madras

Specialpris 1.195 kr

Pris: 1.948 kr

Spar 753 kr

Specialpris 1.195 kr

Pris: 1.948 kr

Spar 753 kr

Produktbeskrivelse
  • Tiny Republic tremmeseng Huxi 120x60 cm.
  • Baby Dan Airlux madras 120x60 cm.

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Hvid Huxi tremmeseng fra Tiny Republic

Søvn er alfa og omega for din lille nye verdensborger, da der er mange nye sanseindtryk, der skal bearbejdes hver eneste dag! Huxi tremmesengen fra Tiny Republic er en smuk traditionel tremmeseng, der samtidig er funktionel i brug. Dette er den blandt andet fordi den har hele tre forskellige højdeindstillinger, der gør, at babysengen kan tilpasses i takt med at dit barn vokser. Således kan du vælge at hæve tremmesengens bund i den første tid, hvor det er rart at dit barn er tættere på. Ved at hæve bunden, skåner du samtidig også din ryg, så den ikke bliver belastet for meget, når du skal have dit barn ind og ud af babysengen. Senere, når dit barn lærer at sidde selv og rejse sig, kan det være en fordel at sænke bunden igen, for at øge sikkerheden. Babysengen har flade, afrundede tremmer hele vejen rundt langs alle sider og let buet top på hoved- og fodgærde. Tremmesengen er lavet af bøgetræ, der er godkendt til børn. På den måde kan du være sikker på, at sengen er fuldstændig sikker for dit barn at sove i. 

Med denne tremmeseng er det ingen sag at putte din lille krudtugle ved sengetid! Læg dit barn ned sammen med yndlingsbamsen, og inden du har sunget godnatsangen færdig vil de små øjenlåg være faldet tungt i. Med Huxi tremmesengen fra Tiny Republic kan du trygt sende dit barn afsted på nattens rejse til drømmeland, velvidende, at dit barn vender frisk og veludhvilet tilbage!

Airlux Madras fra Baby Dan

Denne Airlux madras fra Baby Dan er super lækker, da den har en skumkerne med memory skum i det øverste lag. Det gør at dit barn får en optimal komfort. Memory skum er bl.a. også med til at gøre, at dit barn får en rolig nattesøvn, fordi denne madras absoberer kropsvægten, så trykpunkter undgåes. Madrassen er også med til at minimere behovet for at vende og dreje sig i løbet af natten. Samtidig former madrassen sig efter dit barns kropsform og stilling, så nakke, ryg, skuldre og ben får den støtte, som dit barn har behov for. Hele dit barns krop bliver støttet i den korrekte anatomiske stilling, så rygsøjlen hviller i den bedste og mest naturlige sovestilling. 

Mange børn har det varmt, når de sover, og hvis du også kender til det, er madrassen og særlig god, da den har ventilationshuller og luftkanaler, der er med til at lede varmen væk fra dit barn. 

Specifikationer
  • Varenummer: 5907751413743+9357
  • Sengetype: Tremmeseng
Bedømmelser
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×